AARHUS JAZZ FESTIVAL
13. - 20. juli 2024
Jazz Vegaz 7 ((DK)) - Photo:

Photo:

Jazz Vegaz 7 ((DK))

13:00

60
Gunnar Lautrup (trp, trb), Finn Odderskov (sax, cl, voc), Lars Dalsgaard (sax, cl), Bjarne “Stub” Juul (g, voc), Søren Kristiansen (p), Jesper Carlsen (b), Uffe Dalsgaard (drm, voc)

Solid, klassisk jazz

Jazz Vegaz er et sammensat hold, der efterhånden har fået sin egen lyd. Hver især, og sammen, har disse musikere været en del af det frodige jazzmiljø i Aarhus i rigtig mange år. Og sjældent har man kunnet høre så megen musikalsk erfaring samlet på ét sted, som når Jazz Vegaz er på scenen.

De blev samlet for at give en forrygende støttekoncert for Aarhus Jazzklub i 2015, men konceptet har vist sig levedygtigt, ikke mindst fordi medlemmerne supplerer hinanden perfekt og udfolder deres individuelle kvaliteter med dygtighed, charme og respekt for helheden, med en sound tæt på den originale amerikanske swingstil.

Som dedikerede jazzmusikere har de samtidig været aktive i skabelsen og udviklingen af det danske jazzmiljø, især i Aarhus.

Orkesterets gæstesolist er den internationalt kendte pianist Søren Kristiansen, der tidligere har modtaget Ben Webster Prisen og Den Danske Jazzpris.

Med disse syv stjerner er der garanti for en gang solid, klassisk jazz som afslutning på årets jazzfestival i teltet på Telefontorvet


Arrangør
Aarhus Jazzklub
28 26 90 87
Co-Arrangør
www.aarhusjazzklub.dk
Billetinfo
Entré 60 kr.

Aarhus Jazz Festival

Godsbanen, Skovgaardsgade 3

DK-8000 Aarhus C