Trio Before (DK)


Beskrivelse

Trio Before (DK)

Danske sange i jazzede fortolkninger og klassikere fra den amerikanske sangbog

Musikken rummer danske sange og salmer med jazzklange i flotte og smagfulde arrangementer. Repertoiret er hovedsageligt fra trioens nye cd Den danske sang, men der vil også blive spillet standarder fra den amerikanske sangbog.

Blandt numrene på Den danske sang er Livet er en morgengave, Det dufter lysegrønt af græs og I skovens dybe stille ro – melodier med et stort tidsspænd, hvor komponister som Carl Nielsen og Otto Mortensen er repræsenteret med tekster af blandt andre Grundtvig og Halfdan Rasmussen.

Trio Before er kendt for at skabe en flot koncertoplevelse, hvor tilhørerne på tværs af generationer begejstres af et kendt repertoire, der er fornyet i kraft af smagfulde arrangementer, baseret på respekten for det fremragende originalmateriale og kærlighed til den danske tradition og kulturarv.

Koncerterne er en musikalsk rejse for tilhørerne, hvor den instrumentale musik fremføres med et klart og enkelt, men nutidigt udtryk, og melodierne introduceres med lette historier og anekdoter om komponist, forfatter og tiden, hvor melodierne er skrevet.


www.triobefore.dk

Line-up

Line-up

Claus Behrens (sax), Niels Erichsen (p), Peter Friis (b)

Media
  • Trio Before
Info

Info

18/07/2018

15:00 - 17:00
Entré Kr. 70
Billetter købes i døren.


Koncertsted

Hotel Carmel
Klosterport 6
8000 Aarhus C
info@hotelcarmel.dk
www.hotelcarmel.dk
Vis på Kort

Arrangør

Hotel Carmel
(+45) 30 54 72 20
www.hotelcarmel.dk