Hej Johannes (DK)


Beskrivelse

Hej Johannes (DK)

Johannes Gammelgaard (t-sax), Johannes Berg (drm)

Grænsesøgende improvisation 

Hej Johannes er en grænsesøgende improvisationsduo med stort fokus på konversation, lydhørhed og interesse for hinandens idéer og temaer.

De to unge musikere har gennem de sidste fire år arbejdet sammen i mange forskellige konstellationer, blandt andet i Johannes Gammelgaards pladeaktuelle oktet, Johannes Gammelgaards ABC, og dannede duoen Hej Johannes i 2014.

I duoformatet ligger der i al sin enkelthed en enorm stor frihed, men samtidig også et stort ansvar, da lydbilledet hurtigt kan blive både nøgent og skrøbeligt.

Denne skrøbelighed er samtidig noget af det, der gør duoformatet så utrolig spændende, da det tvinger musikerne til at skulle tage stilling og ansvar.

Hej Johannes var i februar 2018 i studiet og udkommer i efteråret 2018 med deres debutalbbum. 

Hej Johannes er en del af programmet for: 

 

Todages impro-festival på COLABS

The Community, Knud's Kiosk og COLABS inviterer til en todages festival spækket med akustisk eksperimenterende musik og improvisation.

Det bliver to aftener med fokus på fællesskab, nærvær, intensitet, kreativitet, styrke, skrøbelighed, udtryksfuldhed, råhed, kompromisløshed og skønhed.

 

Program

Fredag 20. juli

20.00. Cactus

21.00. Kovacs/Dyberg/Thomsen

22.00. Hej Johannes

23.00. DJ's Bugge & Bisen

 

Lørdag 21. juli 

18.00. Dybjerg/Dybbroe/Berg

19.00. Trup Aardestrup

20.00. I Just Came from The Moon

21.00. Soma Alpass, Haruhiko Okabe & Lil Lacy

22.00. Eiler/Ro

23.00. DJ's Bugge & Bisen

 

The Community er et internationalt kollektiv af improvisationsmusikere, der arbejder for at forbinde og udvide netværket af improvisatorer og musikere over hele verden, ved at lave koncerter, workshops, camps og interaktive events.

Vi tror på styrken i at samarbejde og vigtigheden af forskellighed og frihed til at udtrykke sig i musikken og i livet.

The Community blev grundlagt i 2014 af Nana Pi og Mia Dyberg. Arrangementerne er i dag hovedsagligt organiseret af Mia Dyberg, Nana Pi, Maria Dybbroe, Jonathan Aardestrup og Asger Thomsen med hjælp fra The Communitys medlemmer, og aktiviteterne foregår primært i Berlin, København og Aarhus.


www.facebook.com/hejjohannes

Line-up

Line-up

Johannes Gammelgaard (t-sax), Johannes Berg (drm)

Media
  • Hej Johannes
Info

Info

20/07/2018

22:00
Entré Kr. 50
100 kr. for en hel aften. 150 kr. for begge dage.