Dybjerg/Dybbroe/Berg (DK)


Beskrivelse

Dybjerg/Dybbroe/Berg (DK)

Maria Dybbroe (a-sax), Filip Dybjerg (b), Johannes Berg (drm)

Debuterende trio går på scenen

De tre musikere i trioen Dybjerg/Dybbroe/Berg har gennem de sidste år spillet sammen i mange forskellige konstellationer og er derigennem blevet inspireret til at danne en trio, som har premiere denne aften.

Filip Dybjerg er en aktiv musiker og sideman på den danske undergrundsscene. Ud over arbejdet med forskellige bands som Get Your Gun, Heathe og The New Family er han aktiv i flere jazz-, impro- og noiseprojekter.

Maria Dybbroe er en ung saxofonist, improvisator og komponist, som de seneste år har været en markant spiller på den eksperimenterende del af den københavnske og aarhusianske jazzscene.

I 2017 blev hun udvalgt af P8 Jazz til at turnere med Euro Radio Jazz Orchestra i Frankrig. Maria Dybbroe er meget nysgerrig og samarbejder derfor med musikere fra både klassiske, elektroniske, jazz-, pop- og avantgardemiljøer.

Hun er fast en del af grupperne KØS, Cactus, IINN, Coriolis og scenekunstprojektet Bodies we are – time we share. Som improvisator er Maria Dybbro optaget af melodier og lægger vægt på, at det smukke og skrøbelige skal have plads mellem de ekspressive, rå og voldsomme energier, som hun også udforsker.

Johannes Berg er en ung trommeslager og improvisator fra den aarhusianske undergrund. Han har de seneste år arbejdet meget med klangen på sine trommer og forsøger som improvisator altid at inkorporere melodiske fraser og melodier i et instrument, som ellers ofte er begrænset til udelukkende at forholde sig til rytmik. Han er aktiv i flere bands, herunder Hej Johannes, Johannes Gammelgaards ABC og Klokke. 

Dybjerg/Dybbroe/Berg er en del af programmet for: 

 

Todages impro-festival på COLABS

The Community, Knud's Kiosk og COLABS inviterer til en todages festival spækket med akustisk eksperimenterende musik og improvisation.

Det bliver to aftener med fokus på fællesskab, nærvær, intensitet, kreativitet, styrke, skrøbelighed, udtryksfuldhed, råhed, kompromisløshed og skønhed.

 

Program

Fredag 20. juli

20.00. Cactus

21.00. Kovacs/Dyberg/Thomsen

22.00. Hej Johannes

23.00. DJ's Bugge & Bisen

 

Lørdag 21. juli 

18.00. Dybjerg/Dybbroe/Berg

19.00. Trup Aardestrup

20.00. I Just Came from The Moon

21.00. Soma Alpass, Haruhiko Okabe & Lil Lacy

22.00. Eiler/Ro

23.00. DJ's Bugge & Bisen

 

The Community er et internationalt kollektiv af improvisationsmusikere, der arbejder for at forbinde og udvide netværket af improvisatorer og musikere over hele verden, ved at lave koncerter, workshops, camps og interaktive events.

Vi tror på styrken i at samarbejde og vigtigheden af forskellighed og frihed til at udtrykke sig i musikken og i livet.

The Community blev grundlagt i 2014 af Nana Pi og Mia Dyberg. Arrangementerne er i dag hovedsagligt organiseret af Mia Dyberg, Nana Pi, Maria Dybbroe, Jonathan Aardestrup og Asger Thomsen med hjælp fra The Communitys medlemmer, og aktiviteterne foregår primært i Berlin, København og Aarhus.

Line-up

Line-up

Maria Dybbroe (a-sax), Filip Dybjerg (b), Johannes Berg (drm)

Media
  • Dybjerg/Dybbroe/Berg
Info

Info

21/07/2018

18:00
Entré Kr. 50
100 kr. for en hel aften. 150 kr. for begge dage.