Kovacs/Dyberg/Thomsen (DK)


Beskrivelse

Kovacs/Dyberg/Thomsen (DK)

Kamilla Kovacs (voc), Mia Dyberg (a-sax), Asger Thomsen (b)

Storytelling freejazz

Den eksperimenterende vokal- og saxofonduo Kovacs & Dyberg er her i selskab med den mesterlige freejazz-bassist Asger Thomsen.

Dansk-ungarske Kamilla Kovacs og dansk-svenske Mia Dyberg hører til blandt de mest interessante unge stemmer på den danske jazz- og improscene med en evne til at udforske både jazz, folkemusik og vovede eksperimenter.

I deres duoprojekt har de fundet et helt eget sprog, hvor søgende saxofonlinjer og sjælfuld vokal fletter sig sammen på ekspressiv og poetisk vis. Til tider råt og med en freejazzet energi, andre gange sagte og næsten minimalistisk.

Asger Thomsen er kontrabassist og komponist inden for improviseret musik med og uden noteret materiale. Han har etableret sig som en stærk improvisator i Københavnsområdet og kan høres i mange forskellige sammenhænge, der spænder fra alternativ pop til fri, eksperimenterende jazz og avantgarde.

Asger Thomsen har turneret i Danmark, Polen og USA og har arbejdet med fremtrædende navne som Kresten Osgood, Kasper Tranberg, Christian Kyhl, Pandelis Karayorgis og mange andre.

Kovacs/Dyberg/Thomsen er en del af programmet for: 

 

Todages impro-festival på COLABS

The Community, Knud's Kiosk og COLABS inviterer til en todages festival spækket med akustisk eksperimenterende musik og improvisation.

Det bliver to aftener med fokus på fællesskab, nærvær, intensitet, kreativitet, styrke, skrøbelighed, udtryksfuldhed, råhed, kompromisløshed og skønhed.

 

Program

Fredag 20. juli

20.00. Cactus

21.00. Kovacs/Dyberg/Thomsen

22.00. Hej Johannes

23.00. DJ's Bugge & Bisen

 

Lørdag 21. juli 

18.00. Dybjerg/Dybbroe/Berg

19.00. Trup Aardestrup

20.00. I Just Came from The Moon

21.00. Soma Alpass, Haruhiko Okabe & Lil Lacy

22.00. Eiler/Ro

23.00. DJ's Bugge & Bisen

 

The Community er et internationalt kollektiv af improvisationsmusikere, der arbejder for at forbinde og udvide netværket af improvisatorer og musikere over hele verden, ved at lave koncerter, workshops, camps og interaktive events.

Vi tror på styrken i at samarbejde og vigtigheden af forskellighed og frihed til at udtrykke sig i musikken og i livet.

The Community blev grundlagt i 2014 af Nana Pi og Mia Dyberg. Arrangementerne er i dag hovedsagligt organiseret af Mia Dyberg, Nana Pi, Maria Dybbroe, Jonathan Aardestrup og Asger Thomsen med hjælp fra The Communitys medlemmer, og aktiviteterne foregår primært i Berlin, København og Aarhus.


www.kovacs-dyberg.com

asgerthomsen.bandcamp.com/album/desolate-blossom

Line-up

Line-up

Kamilla Kovacs (voc), Mia Dyberg (a-sax), Asger Thomsen (b)

Media
  • Kovacs/Dyberg/Thomsen
Info

Info

20/07/2018

21:00
Entré Kr. 50
100 kr. for en hel aften. 150 kr for begge dage.