AARHUS JAZZ FESTIVAL
13. - 20. juli 2024
TJ Johnson & Friends ((UK/DK)) - Photo:

Photo:

TJ Johnson & Friends ((UK/DK))

19:30

TJ Johnson (p), and friends

Yes! Han er tilbage – Den enestående TJ Johnson

TJ Johnson regnes af mange for at være en af de mest karismatiske og eftertragtede jazz- og bluessangere i England. Han er også en hot pianist, trommeslager og en respekteret kapelmester.

Som en trofast soulambassadør synger TJ sange om tabt og vundet kærlighed, om ærlig og korrupt levevis, om håb og fortvivlelse samt nattens sange, leveret med ægte lidenskab og fordrukken attitude, som kun en mand, der kender og har været der, kan gøre.

Understøttet af en gruppe musikere fra London spiller TJ en ekstraordinær blanding af musik, som går på tværs af jazz, blues, soul og gospel, inspireret af nogle af de største stjerner såsom Ray Charles, Dr John, Louis Armstrong, Johnny Cash, BB King, Nina Simone, Alberta Hunter, Frank Sinatra, Jimmy Witherspoon og mange flere.

Hans genkendelige stemme og unikke væremåde på scenen forener band og publikum i en nærværende og spændende atmosfære.

TJ og hans band har været på tur gennem England og mange andre steder i over tyve år og er nu dybt involveret i Londons musikscene, men han forbliver en prominent skikkelse på internationale festivaler og scener. TJ's stil og blanding af musik er yderst populær, både hos det unge og trendy og det ældre jazz- og bluespublikum. Der har således været meldt udsolgt hos Londons berømte Ronnie Scott’s ved hele syv koncerter med bandet.


Læs mere om TJ Johnson & Friends


Arrangør
Pedersens Bar
26283001
Billetinfo
Fri entré

Aarhus Jazz Festival

Godsbanen, Skovgaardsgade 3

DK-8000 Aarhus C