Beskrivelse

Pistol Trio (DK)

Eksklusiv saxofontrio i topklasse 

Denne trio går helt tilbage til 1990'erne, hvor Waidtløw, Vadsholt og Andersen i en årrække var faste jamværter på spillestedet La Fontaine i København. De mange timer på scenen dengang gør, at de tre kender hinanden ud og ind.

Efter mange års sammenspil i diverse projekter har de igen fundet sammen i trioformatet og kommer her med deres bud på en moderne og nutidig udgave af den klassiske saxofontrio.

Valget af el-bas i gruppen åbner for dynamik og samspil på en anden måde end den klassiske kontrabas og drager paralleller til Steve Swallows tidlige arbejde med f.eks. Gary Burton.

Med udgangspunkt i egne kompositioner og re-arrangerede jazzstandarder leverer de intens, swingende og nærværende trio samspil på allerhøjeste niveau.

Om musikerne:

– Claus Waidtløw er en af Danmarks mest anerkendte saxofonister og har udgivet en stribe af CD'er i eget navn, senest den anmelderroste New Beginning (2018).

– Kaspar Vadsholt er en af landets mest alsidige bassister og er fast medlem af DR Big Band.

– Martin Maretti Andersen er kendt både herhjemme og i udlandet for sit sprudlende og opfindsomme spil og er bl.a. medlem af Pierre Dørges New Jungle Orchestra.


www.waidtlow.dk

Line-up

Line-up

Claus Waidtløw (sax), Kaspar Vadsholt (el-b), Martin Maretti Andersen (drm)

Media
  • Pistol Trio
  • Pistol Trio
Info

Info

18/07/2019

12:30 - 14:30
Fri entré


Koncertsted

Bispejazz - Bispetorvet
DK-8000 Aarhus C
(+45) 28 60 47 91
info@jazzfest.dk
www.jazzfest.dk
Vis på Kort

Arrangør

Aarhus Jazz Festival
(+45) 28 60 47 91
www.jazzfest.dk
Co-Arrangør
RMF