AARHUS JAZZ FESTIVAL
13. - 20. juli 2024
Løvdal / Windfeld Quartet ((DK)) - Photo:

Photo:

Løvdal / Windfeld Quartet ((DK))

15:30

Jesper Løvdal (sax), Kathrine Windfeld (p), Matthias Petri (b), Daniel Sommer (drm)

Bedrøvede ballader – forrygende fanfarer 

To stærke jazzprofiler, saxofonist Jesper Løvdal og pianist Kathrine Windfeld, har samlet en kvartet, hvor begge komponisters materiale bliver udforsket med stor nysgerrighed og entusiasme.

Lige fra første møde, har der været en speciel gejst og kemi mellem de to personligheder. Løvdal og Windfeld har en fælles forkærlighed for musikalske finurligheder, eventyrlyst og galskab, samtidig med at de stiller høje kunstneriske krav til materialet og udførelsen.

Med bassisten Matthias Petri og Daniel Sommer på trommer har vi at gøre med en stærk cocktail af yngre etablerede musikere, som alle bidrager til en nærværende og intens oplevelse.

Jesper Løvdal har gennem flere årtier sat sit umiskendelige præg på den danske jazzscene, men er ikke desto mindre konstant på jagt efter nye former og udtryk.

I denne gruppe udfolder han sit levende og farverige spil med pianist Kathrine Windfeld, som har skabt sig et navn herhjemme og internationalt med Kathrine Windfeld Big Band.

Gruppen har gennem det seneste år spillet rundt omkring i Danmark og kendetegnes ved en uforlignelig kontakt med publikum – et glimt i øjet, en sprudlende energi og overraskende fremførelser af bedrøvede ballader og forrygende fanfarer.


Læs mere om Løvdal / Windfeld Quartet


Arrangør
Aarhus Jazz Festival
28 60 47 91
Billetinfo
Fri entré

Aarhus Jazz Festival

Godsbanen, Skovgaardsgade 3

DK-8000 Aarhus C