Sørensen/Christensen/Jensen Trio (DK)


Beskrivelse

Sørensen/Christensen/Jensen Trio (DK)

Rasmus Sørensen (p), Adrian Christensen (b), Jens Emil Jensen (drm)

Ung triojazz med respekt for traditionen 

Sørensen/Christensen/Jensen trio er en splinterny konstellation bestående af unge, fremadstormende jazzmusikere bosat i hhv. Manhattan, Berlin og Aarhus.

Gruppen spiller originale kompositioner, samt nyfortolkninger af standarder, og gør dette med respekt for traditionen kombineret med en fri, legende og moderne tilgang.

Forvent en dynamisk koncert med tre sammenspillede og interagerende musikere, hvor improvisation er i højsædet.

Rasmus Sørensen er vokset op i en musikalsk familie i Sæby, Nordjylland, hvor han som niårig begyndte at spille klaver. Efter gymnasiet flyttede han til Sverige for at studere jazz på Skurups Folkhögskola, hvorefter han freelancede med base i København et år inden han blev optaget på Manhattan School of Music med et full-tuition scholarship. Han har boet i New York City siden august 2018 og har turneret i Rusland, USA, Canada, Belgien, Frankrig, Tyskland, Sverige og Norge.

Adrian Christensen er en bassist på vej frem, nationalt og internationalt. Som bandleder eller co-leder af bands som Bangin' Bülows Nice Jazz Quartet, Balvig/Bülow/Christensen og Abekejser er han med til at trække jazzen i nye retninger, men er ikke bleg for at tage udfordringen op i form af nye genrebekendtskaber.

Jens Emil Jensen er en 22-årig jazztrommeslager bosat i Aarhus, hvor han studerer på Det Jyske Musikkonservatorium. De seneste par år har han gjort sig bemærket på den aarhusianske jazzscene, hvor han spiller en aktiv rolle, bl.a. som fast jamvært og medstifter af Aarhus Jazz Jam. Derudover spiller han i et hav af projekter inklusive sin kvintet Odd Pocket med egne kompositioner.

Line-up

Line-up

Rasmus Sørensen (p), Adrian Christensen (b), Jens Emil Jensen (drm)

Media
  • Sørensen/Christensen/Jensen Trio
Info

Info

20/07/2019

14:00 - 16:00
Fri entré


Koncertsted

Klostertorvet
DK-8000 Aarhus C
(+45) 86135133
info@smagloes.dk
www.smagloes.dk
Vis på Kort

Arrangør

Café Smagløs
(+45) 21 30 48 19
www.smagloes.dk