Christian Vuust & Hess/Vuust/Vuust Trio (DK)


Beskrivelse

Christian Vuust & Hess/Vuust/Vuust Trio (DK)

Christian Vuust (t-sax), Nikolaj Hess (p), Peter Vuust (b), Mikkel Vuust (drm)

Udforskning af den nordiske tone

Christian Vuust har med sin modne og klangfulde spillestil skabt sig et solidt ry på den danske jazzscene. Han er særlig kendt for at udforske den specielle nordiske tone og har gennem tiden indspillet 19 plader som bandleder og medvirket på flere end 60 som sideman.

Han har gennem årene spillet med navne som Aaron Parks, Ben Street, Jeff Ballard, Hal Crook, Alex Riel, Lars Jansson, Audun Kleive, Silje Neergaard, Per Jørgensen, Kazumi Ikenaga, Pablo Held og poeten Peter Laugesen.

Opbakningen leveres af et særdeles kompetent hold:

Nikolaj Hess er en af de flittigst brugte pianister i både danske og internationale sammenhænge. På det seneste har han udgivet Nikolaj Hess Micro Chapters og Nikolaj Hess Rhapsody, vundet prisen for årets jazzudgivelse ved DMA 2014 med 3xHess for pladen Music for Mum and Dad og spillet sin egen musik i Lars Von Triers film Melancholia.

Desuden har han været særdeles aktiv på plade- og koncertfronten med Nikolaj Hess Trio, Hessismore, Hess/Skou og Caroline Henderson. Gennem tiden har han spillet med navne som Lee Konitz, Benny Golson og Etta Cameron.

Peter Vuust er professor ved Aarhus Universitet og Det jyske Musikkonservatorium, leder af Center for Music in the Brain og derudover en af landets mest benyttede sidemen.

Han har spillet på mere end 90 plader og med internationale jazzstjerner som Tim Hagans, Mal Waldron, Ted Curson og Jukkis Uotila.

Peter Vuust er kendt for sin groovy og lydhøre backing samt et ekstremt melodiøst solospil, og som komponist og bassist har han udgivet seks album i eget navn, senest Leaves of Love featuring Lars Jansson (p), Veronica Mortensen (voc) og Peter Asplund (trp).

Mikkel Vuust er med sine 19 år en af de helt store talenter på den danske jazzscene. Han har allerede spillet med navne som Jakob Fisher, Uffe Steen, Henrik Gunde og Hans Esbjerg.


www.christianvuust.com

Line-up

Line-up

Christian Vuust (t-sax), Nikolaj Hess (p), Peter Vuust (b), Mikkel Vuust (drm)

Media
  • Christian Vuust & Hess/Vuust/Vuust Trio
Info

Info

19/07/2019

21:00 - 23:00
Entré Kr. 50
Billetter købes i døren.


Koncertsted

Tir Na Nóg
Frederiksgade 40
8000 Aarhus C
(+45) 86 19 19 10
andreas@tirnanog.dk
www.tirnanog.dk
Vis på Kort

Arrangør

Tir Na Nóg
(+45) 86 19 19 10
www.tirnanog.dk