Camilla Dayyani Group - Bazarjazz (DK/PL/IR)


Beskrivelse

Camilla Dayyani Group - Bazarjazz (DK/PL/IR)

Camilla Dayyani (voc), Fredrik Lundin (sax), Artur Tuznik (p), Thomas Sejthen (b)

Jazz blandet med persiske rytmer og lyrik 

Gruppen er stiftet i 2018 og spiller Camilla Dayyanis kompositioner. Musikken er forankret i den moderne vokaljazz, hvor sangen med vedkommende tekster står centralt.

Stemninger i nuet er i fokus, når de fire musikere går til musikken med åbne sind og ører, der er parate til at følge det, der opstår.

Musikken ved denne koncert kredser om den persiske lyrik, og jazzen blandes med persiske rytmer og skalaer. Kompositionerne efterlader plads til improviseret akkompagnement og frie passager.

Den unge polske pianist Artur Tuznik er ekvilibrist på klaveret og jonglerer smukt med harmonierne. Fredrik Lundin har evnen til at balancere det kantede og skæve med det fint melodiske i sit spil. Thomas Sejthen er med som vikar på bassen ved denne koncert. Han er en afholdt aarhusiansk bassist og kendt fra Indra og Uffe Steen Trio.

Camilla Dayyani er en sangerinde, der med sin varme ubesværede vokal evner at få publikums opmærksomhed med ind i tekstuniverset. Hun synger og reciterer både på dansk, engelsk og persisk.


www.dayyani.dk

Info

14/07/2020

20:00 - 21:00
Fri entré


Koncertsted

Gellerupscenen
Gudrunsvej 78
8220 Brabrand

- Gellerup Art Factory

Vis på Kort

Arrangør

Camilla Dayyani
(+45) 22 87 16 04
www.dayyani.dk

Media
  • Camilla Dayyani Group - Bazarjazz