AARHUS JAZZ FESTIVAL
13. - 20. juli 2024
Klüvers Kvartet feat. Miriam Mandipira ((DK/ZW)) - Photo:

Photo:

Klüvers Kvartet feat. Miriam Mandipira ((DK/ZW))

12:00

Miriam Mandipira (voc), Jens Klüver (s-sax, t-sax), Esben Tjalve (p), Torben Bjørnskov (b), John Riddell (drm)

En stor og personlig jazz- og bluesstemme

Sangerinden Miriam Mandipira har arbejdet sammen med Jens Klüver i forskellige konstellationer igennem 12 år. Der har været koncerter både med Klüvers Big Band, små grupper og andre bigbands.

Miriam Mandipira, der kommer fra Zimbabve, er en stor gevinst for det danske jazz- og bluesmiljø. Hun tryllebinder sit publikum med sin store stemme og sit personlige udtryk.

I 2016 modtog Miriam Mandipira Best Blues Artist Award under Copenhagen Blues Festival. Hun optræder som solist med blandt andre DR Big Band, Kjeld Lauritsens Trio og Delta Blues Band. Her viser hun sig fra sin  mere akustiske og jazzede side.

Praktisk information
Koncerten foregår i Musikhusets Foyer for et siddende publikum. Der er maksimalt plads til 330 koncertgæster, så der er sikret god luft mellem folk. Det er tilladt for grupper, som i forvejen har tæt kontakt, at sidde på sammenhængende pladser.

Der er indgang til koncerten via dørene ved Musikhusets café og separat udgang. Gæster får anvist en nummereret stoleplads i foyeren, inden de træder ind i Musikhuset. Gæster kan følge de opsatte skilte og personalets anvisninger, når de ankommer.

Det er muligt at forsyne sig med drikkevarer i Musikhusets café, inden koncerten begynder.

Gæsterne opfordres til at komme i god tid, så kødannelse så vidt muligt undgås.


Arrangør
Musikhuset Aarhus
89 40 40 40
Billetinfo
Fri entré

Aarhus Jazz Festival

Godsbanen, Skovgaardsgade 3

DK-8000 Aarhus C