Beskrivelse

Klüvers Kvartet (DK)

Jens Klüver (s-sax, t-sax), Esben Tjalve (p), Torben Bjørnskov (b), John Riddell (drm)

Akustisk jazz med kendte solisters numre

Jens Klüver, tidligere leder af Klüvers Big Band gennem 35 år, har de seneste syv år helliget sig saxofonspillet i egne grupper og optrådt med forskellige bigbands både som solist og dirigent. Jens Klüver er uddannet på klarinet fra konservatoriet i Aarhus og spiller både alt-, tenor- og sopransaxofon.

Pianisten Esben Tjalve er uddannet fra The Royal Academy Of Music's jazzafdeling i London. Derudover har han taget en Master in Composition fra The Guildhall School Of Music. De seneste 17 år har Esben Tjalve været en del af den engelske jazzscene og har desuden komponeret musik til film, tv og dokumentarudsendelser.

Torben Bjørnskov er en alsidig bassist, der har spillet både med udenlandske solister, danske grupper og udgivet album i eget navn.

John Riddell er en ung talentfuld trommeslager, der har spillet med Randers Big Band og Aarhus Jazz Orchestra og er leder af Danish Youth Jazz Orchestra.

Kvartetten spiller akustisk jazz med et bredt repertoire med fokus på numre skrevet af kendte jazzsolister som Dexter Gordon, Thelonius Monk, Keith Jarrett, Abdullah Ibrahim, Kenny Barron, Sidney Bechet, Egberto Gismonti samt Esben Tjalve og Jens Klüver.

Info

18/07/2020

22:00
Entré Kr. 35
Entréen samles ind blandt alle, der opholder sig på Hantwerk - inde og ude.
Der tages imod kontanter eller MobilePay.


Koncertsted

Hantwerk
Fiskerivejen 2 D
DK-8000 Aarhus C
(+45) 91 25 62 57
martin@vindanmark.dk
www.hantwerk.dk
Vis på Kort

Arrangør

Hantwerk
(+45) 28 56 24 47
www.hantwerk.dk

Genre

Bebop/Hardbop

Mainstream/Swing

Media
  • Klüvers Kvartet
  • Klüvers Kvartet