Christian Vuust & Peter Vuust (DK)


Beskrivelse

Christian Vuust & Peter Vuust (DK)

Christian Vuust (sax), Peter Vuust (b)

Nyd sommeren og de jazzede toner fra to musikere i den absolutte jazzelite

Fætrene Christian og Peter Vuust tilhører begge den danske jazzelite. På Salling ROOFTOP byder de som duo på en unik koncertoplevelse, hvor de vil fortolke et bredt repertoire af gamle klassikere og egne kompositioner.

Christian Vuust har med sin modne og klangfulde spillestil på tenorsaxofonen skabt sig et solidt ry på den danske jazzscene. Han er særlig kendt for at udforske den specielle nordiske tone og har gennem tiden indspillet 15 plader som bandleder og medvirket på flere end 50 som sideman.

Peter Vuust er professor ved Aarhus Universitet og Det jyske Musikkonservatorium, leder af Center for Music in the Brain og er derudover en af landets mest benyttede sidemen. Han har spillet på mere end 90 plader og med internationale jazzstjerner som Tim Hagans, Mal Waldron, Ted Curson og Jukkis Uotila.

Peter Vuust er kendt for sin groovy og lydhøre backing samt et ekstremt melodiøst solospil, og som komponist og bassist har han udgivet seks album i eget navn, senest CD'en Leaves of Love featuring Lars Jansson (p), Veronica Mortensen (voc) og Peter Asplund (trp).

 

Om sommerjazzen på Salling ROOFTOP – ved Væksthuset
Sammen med koncerten får I serveret ROOFTOPs jazzmenu, der består af 2 stk. valgfrit smørrebrød*, 1 stk. valgfri drikkevare** samt 1 stk. af husets kage og en kop sort kaffe/te. Pris 250 kr. pr. person.

Der er et begrænset antal pladser, så skynd jer at bestille bord allerede nu pr. mail til: nanna.mathilde.madsen@salling.dk.

Husk at angive, hvor mange personer I kommer, og hvilke stk. smørrebrød og drikkevarer, I ønsker.

*) Vælg mellem lun rødspættefilet med remoulade og agurkesalat, varmrøget laks, rørt med kapers og dild, hønsesalat med champignon, baconcrumble og syltede bøgehatte samt roastbeef med remoulade, agurkesalat og ristede løg.

** ) Vælg mellem følgende specialøl fra Carlsberg: Brooklyn Lager, Brooklyn Defender IPA, Brooklyn East IPA og Brooklyn Special Effects (alkoholfri).

 

Praktiske informationer
Koncerten foregår ved Væksthuset på Salling ROOFTOP. Når I ankommer til ROOFTOP, skal I gå til indgangen ved P-husets gangbro. Herfra vil I få anvist jeres faste pladser ved et bord. Der vil være betjening ved bordene og ikke i baren.

Afbud skal ske senest den 16. juli på ovenstående mailadresse.

 

Vi glæder os til at se jer på toppen!

Info

18/07/2020

12:00 - 14:00
Entré Kr. 250
Entréen er inkl. koncert og jazzmenu.
Begrænset antal pladser.
Bestil bord pr. mail til: nanna.mathilde.madsen@salling.dk


Koncertsted

Salling ROOFTOP
Søndergade 27
(+45) 87 78 62 17
karin.ulstrup@salling.dk
www.salling.dk
Vis på Kort

Arrangør

Salling ROOFTOP
(+45) 87 78 62 17

Media
  • Christian Vuust & Peter Vuust