Beskrivelse

Simone Tang (DK)

Simone Tang (voc, g)

Ung sangskriver på vej frem

Efter at have spillet på internationale festivaler som The Great Escape (UK), SPOT Festival (DK) og Smukfest (DK) udgav Simone Tang sidste år sin debutsingle Shame. 

Med over 350.000 streams cementerer Simone sit navn på listen af upcoming artister, man skal holde øje med.

Hun er inspireret af kunstnere som Frank Ocean, Emilie Nicolas og Solange, de bløde beats fra R’n’B og melankolien fra soul.

Mens de fleste husker hende som den kvindelige hovedrolle i Nils Malmros’ film Kærestesorger, er det for Simone Tang musikken, der har været i fokus de seneste år.

Hun har allerede solgt flere sange til inden- og udenlandske film samt været support for etablerede navne som MiC LOWRY, Erik Hassle, Loyle Carner, Sara Hartmann og senest for Annika Aakjær på hendes forårsturné.

Simone Tang er nu klar med sin fjerde single VERA, som hun igen selv har skrevet og produceret – en sang om at tvivle, om at være alene og om at se en verden i sort/hvid. Men den handler også om at have gode venner, der hjælper dig med at se den i farver.

Hør den og andre sange af Simone Tang, når hun spiller solo på Klostertorvet.

 

Sommerjazzfest på Klostertorvet
Café Smagløs & Bar Plata sætter fredag 10. juli gang i en ugelang festival med musik og hygge på byens hyggligste torv. Torvet er rammet ind i forhold til COVID-19 reglerne, og vi glæder os til at se jer.

Til og med lørdag 18. juli vil vores skønne gæster kunne høre friluftskoncerter og samtidigt nyde øl, vin, mad og cocktails ved bordene.

Man kan opleve Erann DD, Uffe Steen, Frederikke Vedel, Jesper Riis, Tom McEwan, Simone Tang, Soul Glo, Nikolai Bøgelund, Johannes Mynster, HC Erbs, Oliver McEwan, Emil Otto, Mark Chemnitz og mange andre.

Kolde øl, musik fra scenen og god stemming. – En glad fest i hjertet af Aarhus.

#byenshyggeligste #århusihjertet #klostertorvet 

 


www.facebook.com/smagloesaarhus

Info

18/07/2020

17:00 - 17:45
Fri entré


Koncertsted

Klostertorvet
DK-8000 Aarhus C
(+45) 42 51 25 50
vince@barplata.dk
www.smagloes.dk
Vis på Kort

Arrangør

Café Smagløs
(+45) 42 51 25 50
www.smagloes.dk
Co-Arrangør
https://www.facebook.com/smagloesaarhus/

Media
  • Simone Tang