AARHUS JAZZ FESTIVAL
13. - 20. juli 2024
Margaux Oswald / Lotte Anker (CH/DK) - Photo: Cristina Marx

Photo: Cristina Marx

Margaux Oswald / Lotte Anker (CH/DK)

21:00

ADV
50
Lotte Anker (t-sax), Margaux Oswald (p)

Fri improvisation med to stærke musikalske personligheder

Den schweiziske pianist Margaux Oswald og den danske saxofonist Lotte Anker mødes for anden gang i en frit improviseret koncert. Det bliver et møde af højeste klasse, som du ikke vil gå glip af.

Margaux Oswald er en schweizisk pianist med fransk-filippinske rødder, nu bosat i København. Margaux har spillet klaver, siden hun var fem år, og har nu dedikeret sit virke til den frie improvisation. Hendes album Dysphotic Zone, udgivet på Clean Feed Records, blev kåret som et af de bedste soloalbum i 2022 af New York City Jazz Record og rangeret på top-10 over årets bedste internationelle album af Jazz.pt.

Lotte Anker er en København-baseret dansk saxofonist, der arbejder i området mellem eksperimentel jazz / improvisation og nutidig kunstmusik. Hendes musik indeholder både melodiske elementer (ofte forvredne eller fragmenterede) og mere abstrakte teksturer og favner et bredt spektrum fra det minimalistisk gennemsigtige til tæt og mørk ekspressionisme. Lotte Anker har været bandleder i en række anmelderroste samarbejder og grupper såsom Anker, Taborn, Cleaver (med Craig Taborn og Gerald Cleaver), What River Ensemble og Sub Habitat m. fl. I 2022 modtog hun Statens Kunstfonds Hædersydelse.

 


Se mere her https://cleanfeedrecords.bandcamp.com/album/dysphotic-zone


Se mere her http://www.lotteanker.com/


Arrangør
ALT_R_JAZZ
Billetinfo
Entré 50 kr.
50 kr. pr. koncert . 300 kr. for tre dage.

Aarhus Jazz Festival

Godsbanen, Skovgaardsgade 3

DK-8000 Aarhus C