AARHUS JAZZ FESTIVAL
13. - 20. juli 2024

Christian Vuust + Esben Tjalve, Torben Bjørnskov & Frederik Bülow (DK) - Photo: VinDanmark

Photo: VinDanmark

Christian Vuust + Esben Tjalve, Torben Bjørnskov & Frederik Bülow (DK)

18:00

ATR
100
Christian Vuust (t-sax) Esben Tjalve (p) Torben Bjørnskov (b) Frederik Bülow (drm)

Oplev Christian Vuust egne komposition med et stærkt line-up til Aarhus Jazz Festival

Christian Vuust Quartet er en spændende og talentfuld jazzgruppe, der er værd at opleve live på Aarhus Jazz Festival. Saxofonisten og komponisten Christian Vuust har en imponerende karriere på den skandinaviske jazzscene og har også turneret internationalt, herunder i Japan. Hans samarbejde med anerkendte musikere som Aaron Parks, Ben Street, Jeff Ballard og mange andre vidner om hans musikalske dygtighed og alsidighed.

Til koncerten på Aarhus Jazz Festival vil Christian Vuust præsentere sine egne kompositioner sammen med en stærk line-up bestående af pianist Esben Tjalve, kontrabassist Torben Bjørnskov og trommeslager Frederik Bülow. Denne musikalske kvartet lover at levere en unik og medrivende oplevelse for publikum, med deres talentfulde musikalske personligheder og kollektive sammenspil.

Med Christian Vuust på tenorsaxofon, Esben Tjalve på klaver, Torben Bjørnskov på bas og Frederik Bülow på trommer, er Christian Vuust Quartet klar til at skabe en mindeværdig aften fyldt med jazz og musikalsk magi. Jeg kan kun anbefale at opleve dem live på Aarhus Jazz Festival for en aften med fantastisk musik og stemningsfulde kompositioner. Besøg www.christianvuust.com for mere information om Christian Vuust og hans musikalske projekter.


Arrangør
VinDanmark
91 25 25 31
Billetinfo
Entré 100 kr.
Billetter købes i døren

Aarhus Jazz Festival

Godsbanen, Skovgaardsgade 3

DK-8000 Aarhus C