AARHUS JAZZ FESTIVAL
13. - 20. juli 2024

Camilla Dayyani + Fredrik Lundin, Artur Tuznik & Thomas Sejthen (DK) - Photo: VinDanmark

Photo: VinDanmark

Camilla Dayyani + Fredrik Lundin, Artur Tuznik & Thomas Sejthen (DK)

20:00

S&B
200
Camilla Dayyani (voc) Fredrik Lundin (sax, fl) Artur Tuznik (k) Thomas Sejthen (b)

Forening af dansk og persiske digteres poesi med harmonisk jazzmusik af Camilla Dayyani Group

Camilla Dayyani Group er en spændende og kulturelt berigende musikalsk oplevelse, der forener danske og persiske digteres poesi gennem smukke kompositioner. Camilla Dayyani formår at skabe en unik sammensmeltning af sine kulturelle og musikalske rødder gennem jazzmusik, der åbner op for en åben og intuitiv musikgenre, der kan interagere med andre genrer på en smuk og harmonisk måde.

Med lyrik af digtere som Khayyam, Farrokhzad, Karen Blixen og Piet Hein, formår Camilla Dayyani at skabe en dyb og meningsfuld forbindelse mellem musik og poesi, der beriger lytterens oplevelse og skaber en stemningsfuld atmosfære. Sammen med det talentfulde hold af musikere, herunder Fredrik Lundin på saxofon og fløjte, Artur Tuznik på klaver og Thomas Sejthen på bas, skaber Camilla Dayyani Group en helhed omkring hendes stemme og melodi, der lover en unik og medrivende musikalsk rejse.

Med det aktuelle album "Mine Miniaturer", der udkom i januar 2024, viser Camilla Dayyani sit talent og engagement i at forene musikalske traditioner og skabe noget nyt og inspirerende. Med i alt fire udgivne albummer med sin egen musik, er det tydeligt, at Camilla Dayyani er en kunstner med en dyb forståelse for musik og poesi. Jeg kan kun anbefale at lytte til Camilla Dayyani Group for en unik og berigende musikalsk oplevelse.


Arrangør
VinDanmark
91 25 25 31
Billetinfo
Entré 200 kr.

Aarhus Jazz Festival

Godsbanen, Skovgaardsgade 3

DK-8000 Aarhus C