AARHUS JAZZ FESTIVAL
13. - 20. juli 2024

Bobo Moreno, Tommaso Perazzo, Peter Vuust, Mikkel Vuust (DK/IT) - Photo: Tir na NÓg

Photo: Tir na NÓg

Bobo Moreno, Tommaso Perazzo, Peter Vuust, Mikkel Vuust (DK/IT)

21:00

S&B
125
Bobo Moreno (voc) Tommaso Perazzo (p) Peter Vuust (b) Mikkel Vuust (drm)

Oplev Bobo Moreno med nogle af danmarks dygtigste jazzmusikere

Glæd dig til en vidunderlig koncert med Bobo Moreno og nogle af landets dygtigste jazzmusikere.  

Sangeren Bobo Moreno er kendt for sin sprøde jazzstemme og har turneret med nogle af Danmarks helt store kunstnere, heriblandt Sanne Salomonsen, Bo Stief og Chasing Dreams. Han har medvirket på D-A-D’s album og selv udgivet med duoen Peaches and Bobo i 1993. Ydermere har han spillet med diverse Bigbands som Tivolis Bigband og Radioens bigband.  

Tommaso Perazzo, født i Italien, begyndte allerede som barn at spille jazzklaver. Sidenhen har han studeret i både Holland og New York, optrådt med anerkendte kunstnere og vundet adskillige priser. Efter at have vundet den internationale konkurrence "Premio Internazionale Massimo Urbani" i Italien udgav han sit første album med sin trio. I februar 2020 blevet han udvalgt til auditions ved Herbie Hancock Institute of Jazz i Los Angeles, hvor han fik muligheden for at spille for en jury bestående af bl.a. Herbie Hancock, Ambrose Akinkmusire og Herb Alpert. Han har nu afsluttet sin uddannelse på Manhattan School of Music og bor i New York.

Peter Vuust er en unik kombination af at være jazzmusiker og hjerneforsker. Han er leder af Center For Music In the Brain, samt professor ved DJM og Aarhus Universitet. Han er kendt for sin groovy og lydhøre backing samt et ekstremt melodiøst solospil. Som komponist og bassist har han udgivet 7 albums i eget navn og har desuden medvirket på mere end 100 cd’er. Senest albummet ”Further To Fly” (2022), som er udgivet med 5 x Vuust. Peter har desuden været nomineret til en DMA for cd’en September Song. 

Mikkel Vuust er en af landets mest lovende trommeslagere. Han har til trods for sin unge alder spillet med navne som Jakob Fisher, Uffe Steen, Henrik Gunde og Sinne Eeg. I øjeblikket studerer han på Manhattan School of Music i New York, og udgav i 2022 albummet Further To Fly sammen med 5 x Vuust.  


Arrangør
Tir na NÓg
86 19 19 10
Billetinfo
Entré 125 kr.

Aarhus Jazz Festival

Godsbanen, Skovgaardsgade 3

DK-8000 Aarhus C