AARHUS JAZZ FESTIVAL
13. - 20. juli 2024

Nikolaj Hess, Peter Vuust, Mikkel Vuust (DK) - Photo: Tir na NÓg

Photo: Tir na NÓg

Nikolaj Hess, Peter Vuust, Mikkel Vuust (DK)

20:00

S&B
75
Nikolaj Hess (p) Peter Vuust (b) Mikkel Vuust (drm)

Aftenjazz med Nikolaj Hess, Peter Vuust og Mikkel Vuust

Glæd dig til en forrygende aften i jazzens tegn med Nikolaj Hess, Peter Vuust og Mikkel Vuust.  

Nikolaj Hess er en af de absolut flittigst brugte pianister i både danske og internationale sammenhænge. På det seneste har han udgivet Nikolaj Hess Micro Chapters, Nikolaj Hess Rhapsody, med 3xHess vundet prisen for årets jazzudgivelse DMA 2014 for pladen Music for Mum and Dad og spillet sin egen musik i Lars Von Triers film Melancholia. Desuden har han været særdeles aktiv på plade og koncertfronten med Nikolaj Hess Trio, Hessismore, Hess / Skou, Caroline Henderson og har gennem tiden spillet med navne som Lee Konitz, Benny Golson, Etta Cameron og mange andre.  

Peter Vuust er professor ved Aarhus Universitet og Det jyske Musikkonservatorium, leder af Center for Music in the Brain og er derudover en af landets mest benyttede ”side-men”. Han har spillet på mere end 100 plader og med internationale jazzstjerner som Tim Hagans, Mal Waldron, Ted Curson, Jukkis Uotila og mange flere. Han er kendt for sin groovy og lydhøre backing samt et ekstremt melodiøst solospil, og som komponist og bassist har han udgivet 7 albums i eget navn; senest CD´en Further to Fly med 5 x Vuust. 

Mikkel Vuust er en af landets mest lovende trommeslagere. Han har til trods for sin unge alder spillet med navne som Jakob Fisher, Uffe Steen, Henrik Gunde og Sinne Eeg. I øjeblikket studerer han på Manhattan School of Music i New York, og udgav i 2022 albummet Further To Fly sammen med 5 x Vuust.


Arrangør
Tir na NÓg
86 19 19 10
Billetinfo
Entré 75 kr.

Aarhus Jazz Festival

Godsbanen, Skovgaardsgade 3

DK-8000 Aarhus C