AARHUS JAZZ FESTIVAL
13. - 20. juli 2024

Joel Frahm with Carl Winther Trio (DK/US) - Photo: VinDanmark

Photo: VinDanmark

Joel Frahm with Carl Winther Trio (DK/US)

20:00

ATR
200
Joel Frahm - Tenorsaxophone Carl Winther - Piano Rune Fog-Nielsen - Bass Anders Mogensen - Drums

Den amerikanske saxofonist Joel Frahm udforsker musikken med Carl Winther Trio

Joel Frahm, en talentfuld saxofonist fra den yngre del af den amerikanske jazzscene. Med sit virile og kreative spil har Joel Frahm turneret verden rundt og samarbejdet med anerkendte musikere som Brad Mehldau og Kenny Barron. Hans anerkendelse i form af at have vundet Downbeat Magazine's Reader Poll vidner om hans indflydelse og betydning som en af de mest toneangivende saxofonister i sin generation.

I denne koncert teamer Joel Frahm op med den ikoniske og personlige pianist Carl Winther og hans trio, hvilket lover en musikalsk oplevelse ud over det sædvanlige. Sammen vil de skabe et internationalt topmøde, hvor lytterne får en eksklusiv indblik i, hvor jazzmusikken befinder sig anno 2024. Det er en koncert, man ikke må gå glip af, da det vil være en unik mulighed for at opleve to exceptionelle musikere forene deres talenter og skabe magisk musikalsk øjeblikke.

Det er altid inspirerende at se musikere af denne kaliber samarbejde og udforske nye musikalske horisonter, og jeg er sikker på, at koncerten med Joel Frahm og Carl Winther's trio vil være en mindeværdig og berigende oplevelse for alle jazzelskere. Jeg håber, at alle, der har mulighed for det, vil få chancen for at opleve dette enestående musikalske samarbejde live.


Arrangør
VinDanmark
91 25 25 31
Billetinfo
Entré 200 kr.

Aarhus Jazz Festival

Godsbanen, Skovgaardsgade 3

DK-8000 Aarhus C