AARHUS JAZZ FESTIVAL
13. - 20. juli 2024

Fini Sings (DK) - Photo: VinDanmark

Photo: VinDanmark

Fini Sings (DK)

16:00

ATR
150
Fini Broadbery (voc, p) Rune Fog-Nielsen (b) Karl Seyer-Hansen (drm)

Personlige fortolkninger af sange fra den amerikanske sangbog

Fini Sings er en jazztrio med Fini Broadbery som frontmand. Bandet fortolker både mere og mindre kendte sange fra den amerikanske sangbog. Musikernes store kærlighed til jazzens tradition og historie skinner tydeligt igennem når de spiller, men musikken er hverken højtidelig eller bagudskuende. Trioen insisterer på et seriøst udtryk, frit for klichéer og med et personligt bud på de ellers kendte sange.

Fini Broadbery er almindeligvis kendt som jazzpianist, men har, hvad færre ved, startet sin musikalske karriere somsanger. Disse to udtryksformer fusionerer han nu i Fini Sings, hvor han fungerer som både pianist og vokalist.Kombinationen af Finis bløde og rene vokal med hans til tider rå og kompromisløse klaverstil, gør musikken levende og

Med sig i orkestret, har Fini nogle af de bedste unge musikere på den danske jazzscene.

Rune Fog Nielsen er en af de mest eftertragtede kontrabassister i landet og har med sit bundsolide akkompagnement og virtuose solospil fungeret som sideman for stort set alle danske jazzpersonligheder.

Karl Seyer er en ung trommeslager fra Aarhus, som efter at være flyttet til København, er i fuld gang med at gøre sig bemærket for sin stærke og meget dynamiske spillestil.


Arrangør
VinDanmark
91 25 25 31
Billetinfo
Entré 150 kr.

Aarhus Jazz Festival

Godsbanen, Skovgaardsgade 3

DK-8000 Aarhus C