AARHUS JAZZ FESTIVAL
13. - 20. juli 2024

Frahm with Carl Winther Trio - Dexter (DK/US) - Photo: VinDanmark

Photo: VinDanmark

Frahm with Carl Winther Trio - Dexter (DK/US)

20:00

ATR
200
Joel Frahm - Tenorsaxophone Carl Winther - Piano Rune Fog-Nielsen - Bass Anders Mogensen - Drums

Joel Frahm - Celebrating Dexter Gordon 100 years 

Joel Frahm vil fortolke Dexter Gordons musik med respekt for traditionen. Det er en ære at blive bedt om at fejre en ikon som Dexter Gordon, og det er fantastisk at høre, at Joel Frahm har takket ja til denne opgave. Publikum kan se frem til en aften fyldt med musikalske godbidder, hvor de vil kunne genhøre klassikere som "Cheesecake" og "Fried Banana's" i Frahm's personlige fortolkning.

Det er altid spændende at opleve musikere, der formår at ære og videreføre den store jazzhistorie, og det lyder som om denne koncert vil være en smuk hyldest til Dexter Gordon og hans musikalske arv. Med Joel Frahm og Carl Winther's velspillende trio på scenen kan publikum forvente en aften med musikalsk dybde, passion og virtuositet.

Det er en unik mulighed for at opleve fire talentfulde musikere, der forstår vigtigheden af at stå på skuldrene af jazzens store navne og skabe magiske øjeblikke gennem deres musik. Vi er sikre, at denne koncert vil være en uforglemmelig oplevelse for alle tilstedeværende, og jeg håber, at det bliver en aften fyldt med musikalsk glæde og inspiration.


Arrangør
VinDanmark
91 25 25 31
KØB BILLET Billetinfo
Entré 200 kr.

Aarhus Jazz Festival

Godsbanen, Skovgaardsgade 3

DK-8000 Aarhus C