AARHUS JAZZ FESTIVAL
13. - 20. juli 2024

Uffe Steen & Peter Vuust (DK) - Photo: Salling ROOFTOP

Photo: Salling ROOFTOP

Uffe Steen & Peter Vuust (DK)

13:00

S&B
Uffe Steen (g), Peter Vuust (b)

Oplev jazz-eliten på Salling Rooftop

Uffe Steen og Peter Vuust tilhører den absolutte danske jazz-elite og optræder denne eftermiddag på Salling Rooftop som duo. De vil spille en række melodiske og velswingende numre, hvor musikken bevæger sig i grænselandet mellem blues og jazz. Tempoet er alt fra hæsblæsende og hurtigt til de mere stille og smukke ballader. 

Uffe Steen er en af de bedste og mest unikke guitarister. Han er kendt for sin helt unikke teknik, som helt konkret opstår ved, at han vender guitaren omvendt. Han har i sin lange karriere, spillet med et stort antal anerkendte jazz- og bluesnavne. Han er kendt for sin indfølte og medrivende spil, og har med sine CD´er med bl.a. Adam Nussbaum på trommer opnået international anerkendelse. 

Peter Vuust er professor ved Aarhus Universitet og Det jyske Musikkonservatorium, leder af ”Center for Music in the Brain”. Han har spillet på mere end 100 plader og med internationale jazzstjerner som Tim Hagans, Mal Waldron, Ted Curson, Jukkis Uotila og mange flere. Han er kendt for sin groovy og lydhøre backing samt et ekstremt melodiøst solospil, og som komponist og bassist har han udgivet 7 albums i eget navn; senest CD´en Further to Fly (2022) med familiebandet 5xVuust. Peter har desuden været nomineret til en DMA for cd’en September Song. 


Arrangør
Salling ROOFTOP
21 12 23 56
Billetinfo
Fri entré

Aarhus Jazz Festival

Godsbanen, Skovgaardsgade 3

DK-8000 Aarhus C