AARHUS JAZZ FESTIVAL
13. - 20. juli 2024

Ebba Dankel, Peter Vuust & Mikkel Vuust (DK/SE) - Photo: Salling ROOFTOP

Photo: Salling ROOFTOP

Ebba Dankel, Peter Vuust & Mikkel Vuust (DK/SE)

13:00

S&B
Ebba Dankel (voc + p), Peter Vuust (b), Mikkel Vuust (drm)

Melodisk univers med plads til improvisation

Ebba Dankel er en svensk pianist, komponist og sangerinde. Hun studerer i øjeblikket på Berklee College of Music og debuterede sidste år på den danske jazzscene. Hendes fine kompositioner bærer tydeligt præg af den klassiske jazztradition, som får et unikt udtryk i blandingen med et moderne melodisk sprog. Kombinationen af dette skaber et nyt og farverigt lydbillede, som er helt særligt for musikeren. Ebba spiller denne eftermiddag sammen med Peter Vuust og Mikkel Vuust, hvor de udformer et melodisk univers med plads til improvisation.  

Peter Vuust er professor ved Aarhus Universitet og Det jyske Musikkonservatorium, leder af ”Center for Music in the Brain” og er derudover en af landets mest benyttede ”side-men”. Han akkompagnerer Ebbas musik til denne eftermiddagskoncert. I april 2022 udkom Peters syvende album ”Further To Fly”, som er udgivet sammen med familiebandet 5 x Vuust. Peter har desuden været nomineret til en DMA for cd’en September Song. 

Mikkel Vuust er en af landets mest lovende trommeslagere. Han har til trods for sin unge alder spillet med navne som Jakob Fisher, Uffe Steen, Henrik Gunde og Sinne Eeg. I øjeblikket studerer han på Manhattan School of Music i New York, og udgav i 2022 albummet Further To Fly sammen med 5 x Vuust.  


Arrangør
Salling ROOFTOP
21 12 23 56
Billetinfo
Fri entré

Aarhus Jazz Festival

Godsbanen, Skovgaardsgade 3

DK-8000 Aarhus C