AARHUS JAZZ FESTIVAL
13. - 20. juli 2024

Tommaso Perrazo, Peter Dahlgren, Peter Vuust & Mikkel Vuust (DK/IT/SE) - Photo: Salling ROOFTOP

Photo: Salling ROOFTOP

Tommaso Perrazo, Peter Dahlgren, Peter Vuust & Mikkel Vuust (DK/IT/SE)

13:00

S&B
Tommaso Perrazo (p), Peter Dahlgren (trb), Peter Vuust (b), Mikkel Vuust (drm)

Swingende jazz med Tomasso Perazzo og nogle af landets mest lovende jazzmusikere

Tommaso Perrazzo, født i Italien, begyndte allerede som barn at spille jazzklaver. Sidenhen har han studeret i både Holland og New York, optrådt med anerkendte kunstnere og vundet adskillige priser. Efter at have vundet den internationale konkurrence "Premio Internazionale Massimo Urbani" i Italien udgav han sit første album med sin trio. I februar 2020 blevet han udvalgt til auditions ved Herbie Hancock Institute of Jazz i Los Angeles, hvor han fik muligheden for at spille for en jury bestående af bl.a. Herbie Hancock, Ambrose Akinkmusire og Herb Alpert. Han har nu afsluttet sin uddannelse på Manhattan School of Music og bor i New York.

 

Peter Dahlgren er en af Europas førende jazzbasunister. Han begyndte sin karriere som professionel musiker i de sene 90-ere, da han flyttede til København for at studere på Rytmisk Musikkonservatorium.  Med sit ekspressive og virtuose basunspil, har han gennem de sidste 25 år været meget aktiv på den danske og svenske jazzscene.  Han spiller til daglig lead basun i DR Big Band. Peter udgav sit første album i eget navn, ”Unicorns First” 2021 med sin Malmø-baserede kvartet.

 

Peter Vuust er professor ved Aarhus Universitet og Det jyske Musikkonservatorium, leder af ”Center for Music in the Brain”. Han har spillet på mere end 100 plader og med internationale jazzstjerner som Tim Hagans, Mal Waldron, Ted Curson, Jukkis Uotila og mange flere. Han er kendt for sin groovy og lydhøre backing samt et ekstremt melodiøst solospil, og som komponist og bassist har han udgivet 7 albums i eget navn; senest CD´en Further to Fly (2022) med familiebandet 5xVuust. Peter har desuden været nomineret til en DMA for cd’en September Song. 

 

Mikkel Vuust er en af landets mest lovende trommeslagere. Han har til trods for sin unge alder spillet med navne som Jakob Fisher, Uffe Steen, Henrik Gunde og Sinne Eeg. I øjeblikket studerer han på Manhattan School of Music i New York, og udgav i 2022 albummet Further To Fly sammen med 5 x Vuust.  


Arrangør
Salling ROOFTOP
21 12 23 56
Billetinfo
Fri entré

Aarhus Jazz Festival

Godsbanen, Skovgaardsgade 3

DK-8000 Aarhus C