AARHUS JAZZ FESTIVAL
13. - 20. juli 2024

Henrik Gunde & Peter Vuust (DK) - Photo: Salling ROOFTOP

Photo: Salling ROOFTOP

Henrik Gunde & Peter Vuust (DK)

13:00

S&B
Henrik Gunde (p), Peter Vuust (b)

Henrik Gunde og Peter Vuust på Salling Rooftop

Tilbring eftermiddagen i selskab med to af Danmarks absolut dygtigste jazzmusikere; pianist Henrik Gunde og Peter Vuust på kontrabas, som vil spille numre fra jazzens standardrepertoire.

Henrik Gunde er en af landets bedst spillende musikere, passer ind i alle formater og behersker de fleste stilarter. Og så er han begavet med et sjældent formidabelt swing. Det mærkes tydeligt at Gunde har studeret de gamle mestres rytmik og tilgang til musikken, men uden at sætte sin egen originalitet over styr. Senest er han sammen med Jakob Munck blevet nomineret til en Grammy i kategorien særudgivelser for albummet ”Frit efter… Carl Nielsen”. Gunde er også kendt for mange år som pianist i DR's bigband.   

Peter Vuust er professor ved Aarhus Universitet og Det jyske Musikkonservatorium, leder af ”Center for Music in the Brain” og er derudover en af landets mest benyttede ”side-men”. Han har spillet på mere end 100 plader og med internationale jazzstjerner som Tim Hagans, Mal Waldron, Ted Curson, Jukkis Uotila og mange flere. Han er kendt for sin groovy og lydhøre backing samt et ekstremt melodiøst solospil. Peter har desuden været nomineret til en DMA for cd’en September Song.  


Arrangør
Salling ROOFTOP
21 12 23 56
Billetinfo
Fri entré

Aarhus Jazz Festival

Godsbanen, Skovgaardsgade 3

DK-8000 Aarhus C