AARHUS JAZZ FESTIVAL
13. - 20. juli 2024

Suarez / Bülow / Vuust / Mannerland (US/DK/SE) - Photo: Tir na NÓg

Photo: Tir na NÓg

Suarez / Bülow / Vuust / Mannerland (US/DK/SE)

20:00

S&B
75
Brandon Suarez (sax), Pelle Von Bülow (g), Mikkel Vuust (drm), William Mannerland (b)

Amerikanske Brandon Suarez optræder med Pelle Von Bülow, Mikkel Vuust og Willliam Mannerland

Brandon Suarez er en af de største amerikanske talenter på den internationale jazzscene i dag. I sommeren 2023 var han på en længere tourné med saxofon-giganten Vincent Herring i Japan og spiller regelmæssigt på New Yorks natklubber med nogle af jazzens helt store navne. Brandon Suarez har blandt andet optrådt på Monterey Jazz Festival sammen med de toneangivende musikere Immanuel Wilkins, Eric Harland og Gerald Clayton.

Pelle Von Bülow har allerede formået at sætte sit aftryk som en etableret og anerkendt guitarist på den danske jazzscene. Hans spil tager afsæt i inspiration fra ikoniske guitarister såsom Wes Montgomery og Geroge Bensen, ligesom det også trækker på bluesmusikken, som han nærer stor kærlighed til. I 2020 modtog han Tivolis Jazzpris, og tidligere har han modtaget Bent Jædigs Mindelegat. Derudover har han blandt andet spillet sammen med  navne som Jesper Thilo, Rodney Green, Bernt Rosengren, Christina Von Bülow og mange flere.

Mikkel Vuust er en af Danmarks fineste trommeslagere og har spillet med navne som Ron McClure, Jakob Fisher, Uffe Steen og Sinne Eeg. Han studerer på Manhattan School of Music i New York og har optrådt og indspillet internationalt. Mikkel Vuust har været med til at udgive flere albums heriblandt Neon med den japanske pianist Arina Fujiwara, Further To Fly med 5 x Vuust og senest OTTILIA med det skandinaviske art-pop band af samme navn.

William Mannerland Den svenske bassist William Mannerland har på kort tid etableret sig på den danske musikscene. William spiller med et udtryk, som reflekterer sin dybe kærlighed til instrumentet og dets rolle i musikken. Hans klang er blød og varm. William spiller med en stærk rytmisk autoritet, men bliver aldrig stringent i sit udtryk.

 


Arrangør
Tir na NÓg
86 19 19 10
KØB BILLET Billetinfo
Entré 75 kr.

Aarhus Jazz Festival

Godsbanen, Skovgaardsgade 3

DK-8000 Aarhus C