AARHUS JAZZ FESTIVAL
13. - 20. juli 2024
Alawari (DK/PL/SK) - Photo: Institut for (X)

Photo: Institut for (X)

Alawari (DK/PL/SK)

21:00

120
Frederik Engell (t-sax), Michaela Turcerová (a-sax), Carlo Becker (trp), Rafał Różalski (b), Sune Sunesen (key), Simon Forchhammer (drm)

Livlig og kreativ jazz med europæisk lyd

ALAWARI er et københavnsk baseret musikalsk projekt med en europæisk lyd, der bringer modernistiske tilgange og historie sammen i ét brændende udtryk. Fragmenter fra gamle krige og revolutioner giver genlyd i musikken, der bringer både elementer af klassisk musik og jazz ind i et stærkt format, der aldrig har været mere relevant. En orkestral, kompositorisk og improvisationsmusik, der søger at overvælde og afklæde lytterens forbehold.

Gennem et stærkt instrumentalt og kompositorisk overskud søger ALAWARI at skabe én intens og nærværende oplevelse, der river verden fra hinanden, og inviterer lytteren til at genopbygge og sætte den sammen igen. I april 2022 udgav ALAWARI deres debutalbum i samarbejde med April Records, som blev nomineret til flere priser og vandt Danish Music Award Jazz for 'Årets Nykommer' sammen med fantastiske anmeldelser og international anerkendelse.

"En bemærkelsesværdig rekord for vores tid, og jeg kan ikke finde en fejl nogen steder. 10 / 10" Truth & Lies Music Blog

"For tegn på den livlige og kreative jazz, der kommer ud af Danmark, skal du ikke lede længere end Alawari" 4 / 5 ♥♥♥♥ AllAboutJazz

""Jeg elsker det": Ungt dansk band river musikken i tusinde stykker." 5 / 6 ♥♥♥♥♥ Politik


Se mere her https://alawari.bandcamp.com/album/alawari


Se mere her https://www.instagram.com/alawarimusic/


Arrangør
Institut for (X)
60 13 43 74
Co-Arrangør
Ohwell booking
KØB BILLET Billetinfo
Entré 120 kr.
Billetpris 120 kr i forsalg/ 150 kr i døren

Aarhus Jazz Festival

Godsbanen, Skovgaardsgade 3

DK-8000 Aarhus C