AARHUS JAZZ FESTIVAL
13. - 20. juli 2024

Tigeroak (DK) - Photo: Institut for (X)

Photo: Institut for (X)

Tigeroak (DK)

21:00

150
Laurits Møberg (g, el-), Anna Prinds (voc), Jakob Marker (drm), Martine Bak Toldam (key), Elias H. P. (b)

Jazz med inspiration fra hiphop og Londons undergrundsjazz

Den danske neosoul-duo Tigeroak består af Laurits Steen Møberg, elektronisk musiker, producer og guitarist, og Anna Prinds, vokalist og lyrisk komponist. Tigeroak henter inspiration blandt Londons undergrundsjazz og hiphop, som blandet med nordiske indflydelser, bidrager til deres nuancerede lydpalette.

I Februar 2024 udkom de med deres debutalbum. Albummet er blevet varmt modtaget, og blev kåret som ugens album på P8, Bl.a. udtaler radioværten Jonas Visti: “de her to unge mennesker kan komme til at sætte en dagsorden inden for den moderne danske jazz og neosoul!”

Tigeroak blev i 2022 udpeget til Jazz Danmarks Jazzkonkurrence, og har medvirket to gange i DR’s programserie “Sammen - Hver for sig”, deres koncert til festivalen Jazz and Words blev blandt andre nomineret til en DMA for årets nytænkende koncertoplevelse. Duoen har spillet koncerter i Paris og New York og rejst rundt i Kina. De har haft deres første single i A-rotation med over 250 afspilninger i radioen på P8-jazz, og har indspillet musik til deres kommende debutalbum i bl.a. Angel-og Abbey Road Studios i London. De blev for nyligt inviteret til interview og livekoncert på P8-jazz, i programmet Formiddag for Evigt.


Se mere her #1


Se mere her #2


Arrangør
Institut for (X)
60 13 43 74
Co-Arrangør
Ohwell Booking
Billetinfo
Entré 150 kr.
Entré pris: 150 kr i forsalg 180 kr i døren Se facebook event: https://www.facebook.com/events/940896090984431/

Aarhus Jazz Festival

Godsbanen, Skovgaardsgade 3

DK-8000 Aarhus C