AARHUS JAZZ FESTIVAL
13. - 20. juli 2024

Sam and the Soulmates (DK) - Photo: VinDanmark

Photo: VinDanmark

Sam and the Soulmates (DK)

20:00

S&B
200
Samara Bahrami (voc) Morten Haugshøj (guitar) Bjarne Slipsager (sax) Mathias Gregersen (bass) Kristoffer Lysgaard (drums) Theo Hjort: (pia)

Forførende elegant, stilsikkert og overbevisende levering af Sam og the Soulmates

En sangerinde med kæmpe udstråling og et super band står klar til at give musikalske oplevelser af en ganske særlig klasse. Sjælfulde fortolkninger af jazzstandards, vuggende brasilianske bossa novas, egne hits og en række franske overraskelser, tager tilhørerne med på en rejse, der først stopper, når den allersidste tone har ringet ud. I et underfundigt repertoire af kendte og ukendte numre, og hvor en sjældent set sproglig virtuositet og musikalitet gennemsyrer, bliver genrer, sprog og stile forenet og musikken får sit helt eget liv.

”...en velspillende gruppe, der mestrer de vekslende stilarter.” (Jørgen Nielsen, anmelder)

Anderledes, ambitiøst og autentisk 

Med intimitet og nærvær tryllebinder Sam (Samara Bahrami) og hendes Soulmates publikum fra første øjeblik og efterlader dem sanseligt berusede. Koncerterne bærer præg af rutineret sammenspil og musikalitet i gruppen. Scenen bliver en engagerende legeplads, hvor verdensklasse musikere formår at skabe en ganske særlige stemning, der bedst af alt kan beskrives som magisk.

”Magi, karisma, humor og fantastisk musik!”, (Monika Wallgren, publikum)


Arrangør
VinDanmark
91 25 25 31
Billetinfo
Entré 200 kr.

Aarhus Jazz Festival

Godsbanen, Skovgaardsgade 3

DK-8000 Aarhus C