AARHUS JAZZ FESTIVAL
13. - 20. juli 2024

Modou Traore (DK/ML) - Photo: Zanders Bar

Photo: Zanders Bar

Modou Traore (DK/ML)

22:30

ATR
Modu Traore (ML) vox, perc Mikas Bøgh Olesen (DK) guitar, bass Jon Døssing Bendixen (DK) keys, bass Jakob De Place (DK) drums

Modu Traore er en mand præget af en dobbelt arv fra en senegalesisk far og en maliensk mor. Hans sjælelige forbindelse til musikken stikker dybt, og han har haft denne lidenskab med sig fra fødslen. Han er ikke bare musiker, men også en god historiefortæller og en fremragende perkussionist.

Ved hans side står tre lige så dedikerede musikere med en stor forkærlighed for den maliske musikkultur. Jakob og Mikas har boet i Bamako, den pulserende kulturhovedstad i Mali, i over syv år og samarbejdet med en lang række kunstnere. Sammen skaber de musik, der krydser grænser og blander genrer som bambara blues og moderne afrobeat.

Det er råt, kraftfuldt og unægteligt groovy. At opleve Modu Traore og hans talentfulde kammerater er at blive taget med på en rejse i lyd og følelser. Det er en lidenskabelig ode til den musik, der pulserer gennem Bamakos natteliv, og et indblik i den glæde og skønhed, der findes i den vestafrikanske musikkultur.


Arrangør
Zanders Bar
28 74 59 06
Billetinfo
Fri entré

Aarhus Jazz Festival

Godsbanen, Skovgaardsgade 3

DK-8000 Aarhus C