AARHUS JAZZ FESTIVAL
13. - 20. juli 2024

Klüver & Vollertsen Trio (DK) - Photo: Café Gemmestedet

Photo: Café Gemmestedet

Klüver & Vollertsen Trio (DK)

20:00

S&B
Jens Klüver t-sax & s-sax Martin Vollertsen p Thorbjørn Stefansson b John Riddell drm

Klüver og Vollertsen Trio på Café Gemmestedet

Jens Klüver tenor og sopransaxofon (tidligere leder af Klüvers Big Band gennem 35 år) har nu helliget sig saxofonspillet. De sidste 6 år har J. Klüver spillet med E. Tjalve i duo, trio og kvartet format og har lige fejret sine 75 år med koncerter featuring Dennis Mackrel og Miriam Mandipira.

 

Martin Vollertsen er en 25-årig jazzpianist og komponist, født og opvokset i Aarhus, og med en bachelorgrad fra Det Jyske Musikkonservatorium. Han henter meget inspiration fra jazz, der bevæger sig på kanten til avantgarde. Musikere som Paul Bley, Keith Jarrett og Ornette Coleman er store inspirationskilder.

 

Thorbjørn Stefansson bas er opvokset i Aarhus, men har studeret jazz i to år på Skurups Folkhögskola i Sverige og derefter på Jazz-Institut Berlin, hvor han hurtigt blev en integreret del af jazzscenen. Siden har han spillet med flere større tyske og internationale navne, og i 2021 modtog han JIB-Jazzpreis som fremragende solist. 

 

John Riddell ung fremstormende trommeslager, komponist og arrangør, der trods sin unge alder, allerede sat sit spor på den danske jazzscene med mange forskellige solister og orkestre. Han er trommeslager i Aarhus Jazz Orchestra, og desuden leder af Danish Youth Jazz Orchestra .

 

 


Arrangør
Café Gemmestedet
50 50 87 58
Billetinfo
Fri entré

Aarhus Jazz Festival

Godsbanen, Skovgaardsgade 3

DK-8000 Aarhus C