AARHUS JAZZ FESTIVAL
13. - 20. juli 2024

MARTIN RUSSELL TRIO (DK) - Photo: Café Smagløs

Photo: Café Smagløs

MARTIN RUSSELL TRIO (DK)

13:00

Martin Rüssell Kaufmann (Keys) John Riddell (Trommer) Kristoffer Gori Verdoner (Guitar)

Trio med inspiration fra den amerikanske jazzscene

Martin Rüssell Trio er en Hammond trio med Martin Rüssell Kaufmann på orgel, John Riddell (Aarhus Jazz Orchestra) på trommer og Kristoffer Verdoner (Kristoffer Gori Verdoner Quartet) på guitar

Martin Rüssell Kaufmann stammer oprindeligt fra Schweiz men har haft Århus som sin base siden 1992. Martin, som har haft Hammond B-3 orgelet som sit hovedinstrument i over 30 år, har spillet og turneret som sideman med mange forskellige orkestre inden for forskellige genrer, lige fra singer-songwriter til blues, funk, fusions-jazz, gospel, reggae, rock. Ligeledes har han medvirket på diverse pladeindspilninger som organist og pianist. Sit musikalske virke startede for Martin i form af klassisk klaverspil i en alder af 6 år, hvilket i teenageårene blev afløst af en passion for amerikansk musik og elektriske keyboard instrumenter. 

John Riddell er trommeslager, komponist, arrangør og dirigent, og er en af de mest efterspurgte unge trommeslagere i Danmark. Riddell har, trods sin unge alder, allerede sat sit spor på den danske jazzscene med mange forskellige solister og orkestre. Han er trommeslager i Aarhus Jazz Orchestra, et professionelt statsstøttet big band, som spiller mere end 80 koncerter om året - et orkester han også lejlighedsvis dirigerer og arrangerer for. Riddell har i sit arbejde med forskellige bigbands og orkestre spillet med et hav af danske og internationale solister

...som Randy Brecker, Oh Land, Andrea Motis, Seamus Blake, Adam Rapa, Teitur, Caro Emerald, Kira Skov, Maria Lucia, ANOHNI, Pede B, Wycliffe Gordon, Caroline Henderson, Sinne Eeg, Cæcilie Norby og mange flere.

Kristoffer Gori Verdoner er aktiv musikudøvende guitarist og komponist. Kristoffer har optrådt flere hundrede gange, både som frontman og sideman, med alt lige fra jazz, blues, pop, rock, RnB, hip hop og forskellige big band projekter og musicals. Udover at have base og optrådt i Danmark har Kristoffer også spillet og turneret i USA, Canada, Tyskland, England, Polen, Spanien og Egypten. Kristoffer færdiggjorde sin kandidatuddannelse som musiker fra Det Jyske Musikkonservatorium i 2015 og har sidenhen udgivet sin debutplade i eget navn.


Se mere her #1


Arrangør
Café Smagløs
26 74 49 90
Billetinfo
Fri entré

Aarhus Jazz Festival

Godsbanen, Skovgaardsgade 3

DK-8000 Aarhus C