AARHUS JAZZ FESTIVAL
13. - 20. juli 2024

HOLM  /  KIEL  /  HAGELSKJÆR (DK) - Photo: Café Smagløs

Photo: Café Smagløs

HOLM / KIEL / HAGELSKJÆR (DK)

13:00

Christian Holm (Saxefon) Samuel Kiel (Contrabass) Gustav Hagelskjær (Trommer)

Den amerikanske sangbog i en moderne kontekst

HOLM / KIEL / HAGELSKJÆR er en jazztrio bestående af tenorsaxofonisten Christian Holm, kontrabassisten Samuel Kiel og trommeslageren Gustav Hagelskjær. Med stor respekt for jazztraditionen sætter trioen den amerikanske sangbog i en moderne kontekst og åbner op saxofontrioens muligheder gennem et utroligt nærvær og opmærksomt interplay. Trioen finder inspiration hos grupper som Walther Smith III Trio, Bill Stewart Trio og Fly. 

Christian Holm studerer nu på Manhattan School of Music, NYC, og har tidligere arbejdet som freelancemusiker i København, hvor han har spillet med bl.a. DR Big Band, Copenhagen Jazz Orchestra og sin egen trio med Daniel Sommer og Mariusz Prasniewski.

Samuel Kiel er bosat i Amsterdam, hvor han gør sig som eftertragtet side-man, foruden at lede sin egen oktet, ”Sonic Choir of Love”. I Danmark har han optrådt med musikere som Thomas Fryland og Cesar Joaniquet.

Gustav Hagelskjær bor i København, men er uddannet fra DJM og CNSM i Paris. Nu er han aktiv i bl.a. Efecto Mpemba, DMA-nominerede Mass og Kosmos Trio og har desuden optrådt med musikere som Ned Ferm, AC, Uffe Steen og Bo Stief. 


Arrangør
Café Smagløs
26 74 49 90
Billetinfo
Fri entré

Aarhus Jazz Festival

Godsbanen, Skovgaardsgade 3

DK-8000 Aarhus C