AARHUS JAZZ FESTIVAL
13. - 20. juli 2024

Uffe Steen  /  Agami (DK) - Photo: Café Smagløs

Photo: Café Smagløs

Uffe Steen / Agami (DK)

20:00

Al Agami (voc), Uffe Steen (g) Mark Chemnitz ( keys/vocal ) Henrik Møller ( bas ) Eddi Jarl ( Drums ) Jonathan Huber ( keys )

Guitarveteran og rap-mester går på scenen sammen

Uffe Steen er en af de bedste danske guitarister kendt for en speciel og vild teknik, der skyldes, at han vender guitaren omvendt af alle andre. I sin lange karriere har han spillet med et stort antal anerkendte jazz- og bluesnavne. Uffe Steen er kendt for sit indfølte og medrivende spil, og har med sine CD'er med blandt andre Adam Nussbaum på trommer opnået international anerkendelse.

Hans musik er en blanding af jazz, blues og rock, der tager lytterne med på en rejse gennem de forskellige genrer.

Med en karriere, der strækker sig over flere årtier, er Uffe Steen en af de mest respekterede og eftertragtede guitarister i Danmark og internationalt. Han er en sand mester på sit instrument og en inspiration for mange musikere.

Uffe Steen er et must-see for alle, der elsker guitarmusik og ønsker at opleve en guitarist i særklasse. Hans koncerter er en unik oplevelse, hvor man kan forvente en blanding af klassiske numre og nyt materiale, der viser hans alsidighed og talent som musiker.

Al Agami er om nogen hiphop til benet. Han brød igennem lydmuren i 1993 med albummet Covert Operations med stor-hittet Deep Undercover, der sikrede ham en Dansk Grammy for årets rap / dance-udgivelse.

Siden har han medvirket i børnefilm og lavet prisvindende og storsælgende musik med kunstnere som Thomas Blachman, Remee, Caroline Henderson, DJ Aligator, Kenneth Bager, Østkysthustlers, Ida Corr og mange flere. Kendetegnende for ham er et stort nærvær og en kæmpe kærlighed til musikken. Den sikre stemmeføring og funky flow er et varemærke for rap-veteranen, der altid er en oplevelse på live-scenen. 


Arrangør
Café Smagløs
26 74 49 90
Billetinfo
Fri entré

Aarhus Jazz Festival

Godsbanen, Skovgaardsgade 3

DK-8000 Aarhus C