AARHUS JAZZ FESTIVAL
13. - 20. juli 2024

Klostertorv Trio + Malene Mortensen (DK) - Photo: Café Smagløs

Photo: Café Smagløs

Klostertorv Trio + Malene Mortensen (DK)

20:00

Malene Mortensen (voc), Mark Chemnitz (keys), Oliver McEwan (b), Eddi Jarl (drm)

Skandinavisk vokaljazz af højeste karat

Malene Mortensen er en af Danmarks spændende yngre sangerinder, selv om hun allerede har været med i mange år. I Frankrig har hun haft stor succes og i en periode ligget på Top 10, og hun er ofte flittig gæst i Tyskland og resten af Skandinavien.

Det forstår man godt, når man hører, hvordan hun som få andre kan fortolke en smuk melodi, så den rører lytteren helt ind i sjælen. På sit seneste jazzalbum Can’t Help It (2014) blander hun egne kompostioner med jazzens udødelige standardrepertoire. Det er både smukt, intenst og groovy.

Efter mange år med fællessang udgav Malene Mortensen i 2019 et album med den dygtige pianist Ole Kock Hansen – At elske er at leve – med sange komponeret af Kai Normann Andersen.

Samme år begyndte hun at gå i en mere elektronisk retning i samarbejde med musiker og producer Carsten Skov – musik i danseskoenes tegn med tre singler udgivet i 2019 / 20.

I 2021 er Malene Mortensen kommet med i Cowbell-familien, Benjamin Koppels pladeselskab, med Benjamin Koppel og Mark Chemnitz som producere og musikere og derudover Henrik Møller på bas og Eddi Jarl på trommer. 

Forvent skandinavisk vokaljazz af højeste karat, egne kompositioner – og fællessang.


Arrangør
Café Smagløs
26 74 49 90
Billetinfo
Fri entré

Aarhus Jazz Festival

Godsbanen, Skovgaardsgade 3

DK-8000 Aarhus C