AARHUS JAZZ FESTIVAL
13. - 20. juli 2024

Camilla Dayyani Group feat Merati & Ranjpour (DK/IR/PL) - Photo: Bazarjazz

Photo: Bazarjazz

Camilla Dayyani Group feat Merati & Ranjpour (DK/IR/PL)

21:00

ATR
150
Camilla Dayyani (voc) Fredrik Lundin (sax, fl) Artur Tuznik (kl) Thomas Sejthen (b) Mamli Merati (kamanche) Nazanin Ranjpour (perc) Tue Lautrup (vio) Samira Dayyani (cel)

Danske og persiske digte i et musikalsk univers

I sine smukke kompositoner sætter Camilla Dayyani både danske og persiske digtere stævne på tværs af århundreder og store geografiske afstande og samler på den måde både sine kulturelle og musikalske rødder. Med sin dansk-iranske baggrund, sin kærlighed til de store klassiske jazzsangerinder, skandinavisk jazz, klassisk kammermusik og traditionel persisk musik, er det musikalske udtryk en fornem sammensmeltning af de kulturer, Camilla Dayyani bærer i sig.

Med et fantastisk hold af musikere inviterer hun ind et musikalsk univers, som sammensmelter verdener.

I centrum står Camilla Dayyani som komponist, arrangør og sanger. Hun er aktuel med et nyt album Mine Miniaturer, som udkom først på året med netop den musik, som koncerten byder på.

Med Dayyani som den vokale formidler befinder lyrikken sig i centrum af det hele. Digtere som Rumi, Omar Khayyam og Forrough Farokhzad står overfor Piet Hein og Karen Blixen. Det almentmenneskelige budskab er klart og hun sætter fokus på alt det, der binder os sammen.

Camilla Dayyani er en kendt jazzprofil i Danmark med 5 album i bagkataloget og hun er bosat her i Aarhus.


Se mere her #1


Arrangør
Bazarjazz
51 49 38 25
KØB BILLET Billetinfo
Entré 150 kr.
Det er en dobbeltkoncert 19.30 ÆT 21.00 Camilla Dayyani Group

Aarhus Jazz Festival

Godsbanen, Skovgaardsgade 3

DK-8000 Aarhus C