AARHUS JAZZ FESTIVAL
13. - 20. juli 2024

Gunnar Lautrup & band (DK) - Photo: Apollon

Photo: Apollon

Gunnar Lautrup & band (DK)

19:00

S&B
Gunnar Lautrup (trp), Heine Hot (drm), Jens Nørholm, Jesper Clausen, Peter Friis og Søren Bo Addemos

Fortolkning af jazzens arv i Aarhus musikmiljø

Gunnar er oprindeligt fra Viborg, men det er i Aarhus, at hans musikalske lidenskab har blomstret i mere end 50 år. Med sin rod i den traditionelle jazz har han udforsket en bred vifte af musikalske genrer, herunder også den klassiske. Gunnars stilsikre trompet har ledt an i adskillige førende danske jazzensembler og big bands gennem årene, og i de senere år har han også imponeret sit publikum med virtuose præstationer på ventilbasunen.

Hans musikalske rejse har været præget af en konstant søgen efter nye udtryksformer og udfordringer, hvilket har ført til en imponerende variation i hans repertoire og en dyb forståelse for forskellige musikalske stilarter. Gunnar har ikke blot markeret sig som en fremtrædende musiker, men også som en formidabel fortolker af jazzens rige arv og en inspirerende kraft i Aarhus' musikmiljø.

Gennem årene har Gunnar bidraget betydeligt til at berige det lokale musikalske landskab og har været en værdsat skikkelse både på og uden for scenen. Hans dedikation til musikken og hans evne til at skabe magiske øjeblikke gennem sin musik gør ham til en uundværlig del af Aarhus' kulturelle arv, og hans indflydelse vil fortsat blive følt i årene fremover. 


Arrangør
Apollon
Billetinfo
Fri entré

Aarhus Jazz Festival

Godsbanen, Skovgaardsgade 3

DK-8000 Aarhus C