AARHUS JAZZ FESTIVAL
13. - 20. juli 2024

Morten Haugshøj Group (DK) - Photo: Musikhuset Aarhus

Photo: Musikhuset Aarhus

Morten Haugshøj Group (DK)

16:30

Jesper Løvdal (sax) Thomas Sejthen (b) Anders Mogensen (dr) Simon Gorm Eskildsen (p) Morten Haugshøj (g)

Eksplorativ og lyrisk instrumentaljazz med Morten Haugshøj Groups

Morten Haugshøj Groups musik er både eksplosiv og lyrisk instrumentaljazz. New York møder Norden med den stærke melodi i højsædet.

Guitaristen og komponist Morten Haugshøj er et efterhånden veletableret navn på den danske jazzscenen. Oprindeligt er han fra Aarhus, men har studeret en rum tid i New York ved verdensklasse-guitarister som Gilad Hekselman, Mike Moreno, Steve Cardenas og ikke mindst Jonathan Kreisberg.

Morten Haugshøj Group består desuden af Anders Mogensen på trommer, Jesper Løvdal, saxofon, Simon Gorm Eskildsen, klaver, samt Thomas Sejthen på bas.

Om Musikhuset Swinger

Aarhus Jazz Orchestra og Musikhuset Aarhus har endnu engang fornøjelsen af at byde indenfor til Musikhuset Swinger under Aarhus Jazz Festival. Har man tidligere besøgt det traditionsrige Ridehuset Swinger, kan man allerede nu begynde at glæde sig til at nyde fællesskabet, lækkerier til ganen og store musikalske oplevelser - med fri entré til størstedelen af koncerterne.

Aarhus Jazz Orchestra og Musikhuset Aarhus glæder sig til at byde velkommen til Musikhuset Swinger, der finder sted d. 12.-19. juli i Musikhusets foyer og sale samt ved KISSA i Musikhusparken.


Se mere her #1


Arrangør
Musikhuset Aarhus
89 40 40 40
KØB BILLET Billetinfo
Fri entré

Aarhus Jazz Festival

Godsbanen, Skovgaardsgade 3

DK-8000 Aarhus C