AARHUS JAZZ FESTIVAL
13. - 20. juli 2024

ELZA + JAZZ JAM X BREAKDANCE (LV/UK/SE/DE) - Photo: Bazarjazz

Photo: Bazarjazz

ELZA + JAZZ JAM X BREAKDANCE (LV/UK/SE/DE)

21:00

ADV
50
Elza Ozolina (kl) Liselotte Östblom (voc) Blacc El (rap) MAGRO (dr) Niels Munk (tr)

Kreativ fusion af jazz, hiphop og breakdance

Fængslende fejring af det dynamiske skæringspunkt mellem jazz og hiphop, der samler en bred vifte af talentfulde musikere, kunstnere og entusiaster med kunstform født af den samme musik - breakdance.

Neo-Soul er stort i disse år - mange succesrige kunstnere, især fra stærke jazz / hip hop scener i Storbritannien og USA, har gjort det til en aktuel genre som en del af enhver jazz festival.

Denne begivenhed har til formål at skabe et unikt og levende rum, hvor de rige jazztraditioner og hiphopens urbane beats smelter sammen, hvilket resulterer i en elektrificerende fusion af lyd, kultur og kreativitet.

Konceptet med arrangementet er ikke kun at fremvise stærke musikkunstnere inden for dette felt, men også at vise, hvordan musikken kan skabes på stedet - Jam Session, som sker med samtidig Breakdance Jam.

ELZA åbner jamsession med en koncert, med den aarhusianske rapper og ofte jazzkoncert gæst i mit band, Blacc El og sangerinden Liselotte Östblom.

Elza laver musik med Jazz - Hip Hop-sværvægtere som Guilty Simpson, JuJu Rogers, Tom Ford, STIMULUS, Leona Berlin og andre. Jam session vil blive ledsaget af professionel danske breakdanceres deltagelse.

Gratis adgang til Jam Session for breakdansere og musikere. 


Se mere her #1


Arrangør
Bazarjazz
51 49 38 25
Co-Arrangør
IcyTheFuture Records
KØB BILLET Billetinfo
Entré 50 kr.

Aarhus Jazz Festival

Godsbanen, Skovgaardsgade 3

DK-8000 Aarhus C