AARHUS JAZZ FESTIVAL
13. - 20. juli 2024

Unge i Udtryk - feat Emil de Waal & Gustaf Ljunggren (DK/SE) - Photo: Fotograf: Emil Monty

Photo: Fotograf: Emil Monty

Unge i Udtryk - feat Emil de Waal & Gustaf Ljunggren (DK/SE)

15:00

J&W
Unge som har deltaget i en todages workshop om Jazz & Spoken Word Gustaf Ljunggren (strenge, blæsere, tangenter), Emil de Waal (dr,perc, electro)

Unge improviserer og performer med Gustaf Ljunggren og Emil de Waal

Jazz er en åben og interagerende genre og derfor har det også altid været populært at blande den med andre kunstformer. Ikke mindst lyrikken, som egner sig så godt, da den er fuld af rytme og vitalitet.

Denne koncert er resultatet af to dages workshop med unge mennesker, der elsker at udtrykke sig med ord og musik. De unge kommer fra ungdomsmiljøer i Gellerup, Aarhus C og Vestjylland.

Tekst og musik er i løbet af to dage blevet bearbejdet og leget med. De unge har improviseret, performet og sat sammen under kyndig vejledning af musikerne Emil de Waal og Gustaf Ljunggren og skuespiller Chadi Abdul-Karim.

Pladsen er gjort klar til at vi kan have en hyggelig eftermiddag.

Til sidst på koncerten vil Emil og Gustaf spille et duo indslag. Duoen udgav deres tredie album i juli 2023 og har altid haft integritet og nysgerrighed som en altafgørende faktor. De har spillet sammen i 25 år med alt og alle og på alle slags scener i hele verden. Alt fra nummer et hits fra Dansktoppen over tv-shows til improviserede støjkoncerter i Kina.

Workshoppen er arrangeret i et samarbejde mellem Swinging Europe, Bazarjazz & Aarhus Jazzfestival.

Koncerten er en del af Aarhus Jazz Festivals artist residency 2024, hvor musikerne Emil de Waal og Gustaf Ljunggren som gæstekunstnere på festivalen kan opleves i mange forskellige musikalske sammenhænge."


Se mere her #1


Arrangør
Bazarjazz
51 49 38 25
Co-Arrangør
Aarhus Jazzfestival
Billetinfo
Fri entré

Aarhus Jazz Festival

Godsbanen, Skovgaardsgade 3

DK-8000 Aarhus C