AARHUS JAZZ FESTIVAL
13. - 20. juli 2024

Ferm / Ac / Tranberg / Høyer (US/DK) - Photo: Stephen Freiheit

Photo: Stephen Freiheit

Ferm / Ac / Tranberg / Høyer (US/DK)

20:00

ADV
120
Ned Ferm (s) Anders Christensen (b) Kasper Tranberg (trp) JAcob Hyer (drm)

Hybrid af jazz og countrymusik med Ned Ferm

Ned Ferm (født i 1982) er en amerikansk musiker, multiinstrumentalist og komponist. Han er bedst kendt for sit arbejde på saxofon indenfor jazz, roots, rock, pop og improviseret musik. I 2001 flyttede han til København, som sidenhen har været hans faste base, og han blev som den første amerikaner optaget på det prestigefyldte Rhythmic Music Conservatory hvorfra han har opnået hele tre forskellige uddannelser.

Ferm er en vital og unik musikalsk stemme der optræder på mere end 50 indspilninger. Hans væsentlige bidrag til både den amerikanske og europæiske saxofontradition har fået global anerkendelse fra både publikum og musikalske kolleger. Hans første soloalbum ("Spent All The Money" fra 2014 på STUNT Records) hvor han både spillede saxofon og sang sin egen unikke hybrid af jazz og countrymusik blev modtaget med bred anerkendelse.

Ferms karriere har inkluderet samarbejder både live og på studieoptagelser med en lang række kunstnere på tværs af både generationer og genrer, herunder Roswell Rudd,Tyshawn Sorey, Yusef Lateef, Airto Moriera, Jakob Bro, Steve Swell, Mark Guiliana, Billy Taylor,Chris Speed


Arrangør
Erlings Jazz- & Ølbar
28517962
KØB BILLET Billetinfo
Entré 120 kr.

Aarhus Jazz Festival

Godsbanen, Skovgaardsgade 3

DK-8000 Aarhus C