AARHUS JAZZ FESTIVAL
13. - 20. juli 2024

Marie Marie  (DK/DE) - Photo: André Syman

Photo: André Syman

Marie Marie (DK/DE)

20:00

50
Marie Daniels (voc), Mette Marie Ørnstrup (voc, perc)

Bløde melodier og buldrende dissonans med Marie Marie

Der opstod noget særligt da disse to musikere i 2016 mødte hinanden til Melting Pot Lab, Wroclaw, Polen, og de to vokalister har arbejdet sammen siden da.

Mellem frie improvisationer og originale kompositioner skaber Marie Marie med percussion, gonger, elektronik og rumakustik et varieret lydbillede, der bevæger sig imellem bløde, fængende melodier til buldrende dissonans.

Marie Daniels bor i Köln, Tyskland og er fast medlem af forskellige orkestre, blandt andet kvartetten h i l d e (modtager af Carl Dörken Foundation stipendium) og Marie Mokati, som modtog Sparda Jazz Award i 2015. Marie Daniels tilhører to musikkollektiver i NRW, PENG e.V. og Dorf & Umland-kollektivet.

Vokalist og percussionist Mette Marie Ørnstrup har udforsket mange musiske grænselande, både som improvisator, performer og global musiker. 

Mette Marie har rejst verden rundt med sin musik og har blandt andet været bosat i Istanbul i halvandet år, hvor hun studerede klassisk osmannisk musik og sang på konservatoriet. 

Med ét ben i fri improvisation og ét i verdensmusik byder Mette Marie på en bred vifte af musikalske landskaber og strukturer.

 


Se mere her #1


Se mere her #2


Arrangør
ALT_R_JAZZ
Billetinfo
Entré 50 kr.
50 kr. pr. koncert/120 kr. helaften/250 kr. hele festivalen.

Aarhus Jazz Festival

Godsbanen, Skovgaardsgade 3

DK-8000 Aarhus C