Beskrivelse

Haletudserne - Børnejazz (DK)

Emma Pilgaard (voc), Johan Jep (sax), Ida Brinch (trp), Tobias Stavngaard (trb), Johannes Mogensen (g), Camilla Lykkegaard (b), Magnus Lundsgaard (drm)

Jazzmusik i børnehøjde

Med numre, der handler om alt fra en mystisk kriblen og krablen under fødderne og en dejlig tur på legepladsen til historien om drillepinden Axelrandu, skaber Haletudserne et univers med plads til at udforske fantasien og leger dig med ind i en anden verden. 

Gennem jazzens rytmer og mange nuancer giver Haletudserne én lyst til at hoppe og danse, synge og lege med, når de står på scenen og giver den gas.

Musikken er komponeret af bandets trompetist, Ida Brinch, og bandet består af unge musikere fra Syddansk Musikkonservatorium i Odense. Orkesteret var i 2019 nomineret til en Danish Music Award Jazz i kategorien Årets Børnejazznavn.  

www.facebook.com/Haletudserneband

Billetinfo

11/07/2021 14:00 - 14:45


Entré Kr. 50
Enhedspris. Fra 2 år og op. Billetter sælges kun i forsalg. Dørsalg fra kl. 13.15 på egen mobiltelefon. Coronapas eller gyldig Covid-19-test skal forevises. Covid-19-restriktioner overholdes. Begrænset antal pladser.


Koncertsted

Atlas
Vester Allé 15
8000 Aarhus
https://fondenvoxhall.dk/
Vis på Kort

Arrangør

Aarhus Jazz Festival
(+45) 28 60 47 91
https://jazzfest.dk
Co-Arrangør
Atlas

Genre

For children
Media
  • Haletudserne - Børnejazz - Photo: Creative Content Agency Foto: Creative Content Agency
  • Haletudserne - Børnejazz - Photo: Morten WeethFoto: Morten Weeth