AARHUS JAZZ FESTIVAL
13. - 20. juli 2024
Tower of Power (US) - Photo: Musikhuset Aarhus

Photo: Musikhuset Aarhus

Tower of Power (US)

20:00

440
Mike Jerel (voc), Emilio Castillo (t-sax, voc), Tom E. Politzer (t-sax), Stephen ("Doc") Kupka (bar-sax), Adolfo Acosta (trp, flh), Mike Bogart (trp, trb, flh), Jerry Cortez (g), Roger Smith (keys, synth), Marc van Wageningen (b), David Garibaldi (drm)

Bliv blæst bagover, når musikerne fra Tower of Power går på scenen til Musikhuset Swinger

Forvent funk i verdensklasse, når Tower of Power sætter fuld blæs på og fylder Musikhuset med svedige rytmer. Det legendariske band har for nylig fejret 50 års jubilæum som powerfuldt musikalsk fyrtårn.

Tower of Powers rytmesektion er berømt for at levere de svedigste grooves. Måden, de fremragende blæsere arrangerer, mixer og performer er helt i særklasse deres egen. Tower of Power er nok den mest dynamiske gruppe musikere i verden på en scene. Tower of Powers lyd er umulig at sætte i bås, men er af bandets leder og grundlægger blevet karakteriseret som Urban Soul Music.

Tower of Powers popularitet i Danmark er ikke til at tage fejl af. I mere end 50 år har bandet bragt festen ud til folket og altid spillet for udsolgte sale, når de har kigget forbi med deres medrivende sammensmeltning af soul, jazz, funk og rock.

Forvent en aften med horn i verdensklasse, når Tower of Power med grundlæggerne Emilio Castillo og Stephen “Doc” Kupka i forreste geled, rammer Musikhuset.

 

Om Musikhuset Swinger

Aarhus Jazz Orchestra og Musikhuset Aarhus har endnu engang fornøjelsen af at byde indenfor til Musikhuset Swinger under Aarhus Jazz Festival. Har man tidligere besøgt det traditionsrige Ridehuset Swinger, kan man allerede nu begynde at glæde sig til at nyde fællesskabet, lækkerier til ganen og store musikalske oplevelser – med fri entré til størstedelen af koncerterne.

 arhus Jazz Orchestra og Musikhuset Aarhus glæder sig til at byde velkommen til Musikhuset Swinger, der finder sted 8.-15. juli i Musikhusets foyer og sale samt ved KISSA i Musikhusparken.

 


Se mere her https://towerofpower.com/


Arrangør
Musikhuset Aarhus
89 40 40 40
Billetinfo
Entré 440 kr.
Billetpriser: 390 - 440 kr.

Aarhus Jazz Festival

Godsbanen, Skovgaardsgade 3

DK-8000 Aarhus C