AARHUS JAZZ FESTIVAL
13. - 20. juli 2024
Swing, Sjov & Øl (DK) - Photo: Kulturkollektivet

Photo: Kulturkollektivet

Swing, Sjov & Øl (DK)

20:00

225
Emil Otto (voc), Jakob Venndt (voc, hca, b), Pojken Flensborg (p), Per Kolling (drm), Niels-Peter Henriksen (poetry), Daniel Lill (cond)

En aften med jazz, komik og ølsmagning

Hvad får man, hvis man parrer Otto Brandenburg med Niels-Henning Ørsted Pedersen, Toots Thielemans og Victor Borge? Svaret er enkelt: Kontrabassisten, mundharpevirtuosen, sangeren og entertaineren Jacob Venndt.

Hvad så, hvis man tilsætter et solidt og råswingende beat fra trommeslageren Per Kolling og et blødt, sprødt touch fra pianisten Pojken Flensborg?

Ja, så har man redegjort for alle bestanddele i Jacob Venndts Fabuluos Swing Trio!

Musikken og sangene præsenteres med humor, højt humør og udgangspunkt i en traditionel klavertrio, der med sin syngende kontrabassist inviterer publikum til et kært genhør med klassikere som: Kys hinanden, Dit hjerte er i fare Andresen, Ølhunden, Admiralens vise, Sangen om Larsen, Når en sailor går i land og mange, mange flere.

Aftenen byder også på en verdenspremiere, når Emil Otto for første gang synger sammen med Jakob Venndts Trio. Repertoiret hentes fra the Great American Songbook.

Emil Otto er godt på vej til at markere sig som Danmarks nye jazz-crooner, og har hentet inspiration hos navne som Frank Sinatra, Jamie Collum og Harry Connick. Ud over at være en fremragende sanger er Emil Otto en dygtig komponist, og i september udkommer hans første album.

De to komikere Niels-Peter Henriksen og Daniel Lill har tilsammen over 30 års erfaring fra den danske stand-up-scene. Med sikker hånd vil de føre publikum gennem en aften, der ikke bare byder på fantastisk musik og gode grin, men også muligheden for at smage fire unikke øl.

Det er søstrene Amalie og Ida-Maria fra ”Schwesterbrau”, der brygger øl under mottoet ”Øl og søsterkærlighed”, som vil introducere de øl. vi skal smage på i løbet af aftenen.

 


Arrangør
Kulturkollektivet
22 14 63 92
Billetinfo
Entré 225 kr.

Aarhus Jazz Festival

Godsbanen, Skovgaardsgade 3

DK-8000 Aarhus C