AARHUS JAZZ FESTIVAL
13. - 20. juli 2024
Torben Bjørnskov Trio feat. Casper Hejlesen (DK) - Photo: Torben Bjørnskov

Photo: Torben Bjørnskov

Torben Bjørnskov Trio feat. Casper Hejlesen (DK)

19:00

150
Casper Hejlesen (g), Torben Bjørnskov (b), Lasse Schjerning (drm)

Lyriske jazzstandarder med udsigt over Aarhus Bugten

Med denne trio er publikum garanteret sammenspil på højeste niveau, og musikken vil bestå af jazzens standarder krydret med numre fra Casper Hejlesens lyriske repertoire.

Casper Hejlesen er en 22-årig nordjysk guitarist og komponist baseret i Amsterdam. I løbet af sin forholdsvis korte karriere har han modtaget adskillige priser samt turneret i lande som Tyskland, Frankrig, Holland, Lituaen, Sverige og Danmark.

I 2020 udgav han sit anmelderroste debutalbum Overture, hvor nogle af de dygtigste navne på den danske jazzscene medvirker. Albummet beskriver en opvækst i den nordjyske idyl, men også stemninger fra det kaotiske liv, man som kunstner ofte havner i.

Torben Bjørnskov på bas er musiker og komponist og en af Danmarks mest efterspurgte bassister. Han har optrådt og turneret i det meste af verden med musikere fra en lang række lande, særligt USA og de skandinaviske lande. Koncerterne har fundet sted fra de helt små klubber til store internationale steder som North Sea Jazzfestival og Royal Festival Hall i London. Derudover medvirker han på studie- og liveindspilninger, herunder albumudgivelser i eget navn.

Trommeslager Lasse Schjerning er uddannet fra Syddansk Musikkonservatorium. Nysgerrigheden og det høje ambitionsniveau har altid drevet Schjerning, lige siden han i en ung alder greb stikkerne. Han har turneret i det meste af Europa og spillet koncerter i USA. og i 2020 udgav han sit debutalbum.

Glæd jer til at høre trioen akkompagneret af en fantastisk udsigt over Aarhus Bugten.

 

Sail to Jazz
Sejl med fra Havnepladsen i Aarhus til koncert med Torben Bjørnskov og Lasse Schjerning feat. Casper Hejlesen på Aarhus Ø, hvorfra du fra Aarhus Internationale Sejlsportscenter kan nyde jazzfestivalens bedste udsigt. 

Men du kan også vælge at gå ind fra gaden.

 


Læs mere om Torben Bjørnskov Trio feat. Casper Hejlesen


Læs mere om Torben Bjørnskov Trio feat. Casper Hejlesen


Arrangør
Aarhus Sail Event
71 99 60 66
Co-Arrangør
Erlings Jazz- og Ølbar
Billetinfo
Billetten gælder til to forskellige koncerter samme dag, hhv. kl. 19 og kl. 21. Entré 150 kr.

Aarhus Jazz Festival

Godsbanen, Skovgaardsgade 3

DK-8000 Aarhus C