SP-JUST-FROST (DK)
SP-JUST-FROST (DK) jazzlive reportage Læs Jazzlive blog
SP-JUST-FROST (DK) foto galleri Fotos fra koncerten
SP-JUST-FROST - Photo: Café Støj

Foto: Café Støj

SP-JUST-FROST
(DK)

Esben Just (p, voc), Henrik SP Schou Poulsen (b, voc), Søren Frost (drm, voc)


Populær trio er på banen igen

Tre af kongerigets ypperste musikere i den forrygende konstellation SP-JUST-FROST har efter en årelang pause fra festivalerne atter valgt at gøre græsset grønnere for de mange musikhungrende fans over det ganske land, når festivalsæsonen indledes i maj 2021.

Trioen, med Henrik SP Schou Poulsen på bassen, Esben Just på vokal og piano og Søren Frost på trommerne, har i mere end 20 år væltet klubberne, festivalerne og publikum over hele landet med deres voldsomt swingende og dybt charmerende New Orleans-mix af funk, rhythm & blues, jazz og rock’n’roll – en genre, som de tre herrer mestrer til perfektion og med et overskud, som er sjældent set på vore breddegrader.

SP-JUST-FROST har seks fuldlængde-album, et utal af singler, EP’er og jule-specials på samvittigheden, en stor del af disse med engelske tekster, men trioen har også kastet sig over modersmålet og har haft succes med sange som Bryggen og Charmetrold. Sange, som specielt live er blevet publikumsfavoritter.

SP-JUST-FROST glæder sig til igen at mærke solen, varmen og sommeren og til at se publikum i festivalhøjde, sprede glæde og kærlighed. Der er helt sikkert mange, der trænger!

Laissez les bons temps rouler, som man siger i New Orleans, eller på godt dansk: SP-JUST-FROST ruller igen.

 

Under Aarhus Jazz Festival er der i alt tre aftener på Cafe Støj med SP-JUST-FROST: 12., 13. og 14 juli. Dørene åbner kl. 18. Musikken spiller fra kl. 19 til 22.Læs mere om SP-JUST-FROST

SP-JUST-FROST (DK)

Billetinfo

Entré 250 kr.

Café Støj

Café Støj
Jægergårdsgade 150
8000 Aarhus
https://cafestoj.dk/
Vis på Kort

Arrangør

Café Støj
(+45) 22 11 70 31
SP-JUST-FROST (DK)

Billeder

SP-JUST-FROST - Photo: Café StøjFoto: Café Støj

Video