Lummerjazz & Baggårdspoeter (DK)
Lummerjazz & Baggårdspoeter (DK) jazzlive reportage Læs Jazzlive blog
Lummerjazz & Baggårdspoeter (DK) foto galleri Fotos fra koncerten
Lummerjazz & Baggårdspoeter - Photo: Kulturkollektivet/

Foto: Kulturkollektivet/

Lummerjazz & Baggårdspoeter (DK)

Jakob Elvstrøm (sax), Niels Ulbrandt (key), Eskild Dohn (b), Per Kolling (drm), Thomas Thisted, Tobias Dalager, Niels-Peter Henriksen and Jesper Kirkegaard (poetry)


En aften på beats og ord 

Kulturkollektivet inviterer til en aften, hvor misforståede kreative genier mødes og undres over deres manglende gennembrud. Digtere, der påstår, at de helt bevidst ikke vil udgives på de store forlag, og musikere, der ikke vil lave et hit. Det hele pakkes ind i en lummer, late night natklub-stemning.

Oplev det bedste fra jazzen, blandet med det bedste fra poetry-slam. Sød musik opstår, når fire garvede musikere og fire garvede poeter mødes.

Som en ekstra lille detalje udsættes både musikere og poeter for små benspænd. Eksempelvis er reglen fra poetry-slam om, at et digt højest må vare 3 minutter og 10 sekunder, denne aften pålagt musikerne, og alene det kan give udfordringer. For som det blev sagt ved sidste års arrangement: "Du har aldrig hørt et godt freejazz-nummer på under 8 minutter.”

Gellerupscenens betontykke vægge kommer til at drive af Hammondorgel, våd sax, doven bas og groovy beats. Ordene vil sidde løst, og intet er helligt. Store emner som kærlighed, krig og tilbud i Netto vil blive behandlet poetisk. Blandt poeterne kan du opleve Danmarksmesteren i Poetry-slam 2022, en ægte beatpoet, en tidligere Fynsmester (i badminton) og manden, der opfandt Brokbar.

Musikalsk bliver aftenen også unik. Dygtige musikere, der har bevæget sig indenfor genrer som jazz, swing, funk, folk, rock og alt derimellem, vil forkæle dine øregange.

Tilsammen har poeter og musikere over 100 års erfaring i at spille musik og kaste med ord. Kulturkollektivet serverer en sammenkogt ret af ord og jazz og garanterer en aften, hvor der må grines og grædes, og hvor du ikke kan lade være med at vippe med foden, knipse, klappe og juble.

En aften med lidt mere af alt det, der er for meget.Læs mere om Lummerjazz & Baggårdspoeter

Lummerjazz & Baggårdspoeter (DK)

Billetinfo

Entré 130 kr.

Gellerupscenen

Gellerupscenen
Gudrunsvej 78
8220 Brabrand
Vis på Kort

Arrangør

Kulturkollektivet
(+45) 22 14 63 92
Lummerjazz & Baggårdspoeter (DK)

Billeder

Lummerjazz & Baggårdspoeter - Photo: Kulturkollektivet/Foto: Kulturkollektivet/

Video